zaterdag 20 april 2013

Hema Special Effect Holographic nagellak

Hema verbaast mij keer op keer. Ze hebben altijd al leuke producten gehad, maar sinds een korte tijd zijn ze intensief bezig met het mooier en leuker maken van de make-up collectie. Onder de make-up collectie hoort ook de grote collectie nagellakken. Hema heeft altijd al veel leuke kleuren, maar sinds deze week hebben ze ook nog eens een aantal speciale nieuwe collecties. Een van de nieuwe collecties is de Special Effect Holographic nagellak. En als ik de woorden 'holographic' en 'nagellak' hoor ben ik om.. Ik sprintte op de dag dat ik het persbericht kreeg direct naar de Hema en nam deze 4 schatjes mee!


Totaal is er een collectie van zes lakken. Ik heb er vier meegenomen, want deze spraken mij het meest aan. Buiten deze Groene, Blauwe, Paarse en Bordeaux die ik heb, is er ook nog een koper en roze kleur. Ik vind de verpakkingen van Hema altijd leuk er uit zien. Lekker simpel, de kleur is makkelijk te zien en het kwastje houdt lekker vast.
Hier zie je een close up van de vier lakken. Je ziet direct dat het onwijs veel holografische glittertjes in zitten die het flesje al laat opvallen. 
Hier zie je de groene kleur. Links is in gewoon daglicht, rechts bij zonlicht. Je ziet voornamelijk groene, gouden en oranje glitters naar boven komen door de zon. Ik draag hier twee laagjes, maar eigenlijk zal 3 het mooist zijn.
De blauwe kleur vind ik wat leuke dan de groene. Links zie je weer met daglicht , rechts in zonlicht. Ik vind hem erg leuk en sprekend op de nagels. Je ziet voornamelijk de blauwe, gouden , zilveren en groene glitters naar boven komen. Hier draag ik twee laagjes en dat geeft een erg mooi resultaat.
Wow, deze paarse vind ik echt indrukwekkend. Hij dekt erg goed in één laagje en is in gewoon daglicht al erg mooi. Maar zodra hij in de zon komt vind ik hem nog net dat beetje extra krijgen. Erg mooie kleur voor holografische glitters.
En dan als laatste mijn favoriet. Ik ben echt ik love met deze bordeaux rodeze/paarse kleur. Ik heb ook nog nooit eerder zo'n holografische kleur gezien. En zowel in daglicht als in direct zonlicht vind ik hem fantastisch. En weet je wat hem nog leuker maakt, hij dekt in 1 laagje! Hoe awesome is dat!
 Ik vind de lakken erg leuk en ze doen de naam eer aan. Want ik heb regelmatig wel eens gezien dat lakken holografisch genoemd werden, maar dit totaal niet waren. Ik denk dat dit wel mijn favoriete holografische nagellakken zijn geworden. Dit ook door de prijs en de verkrijgbaarheid.

De Special Effect Holographic nagellakken zijn vanaf nu verkrijgbaar bij elke Hema en kosten €3,75 per stuk.

Q: Wat vind jij van deze holographic nagellak van de Hema? Welke kleur vind jij het leukst?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.