woensdag 17 april 2013

Janzen Geurkaarsen

Vele van jullie zullen wel weten dat ik gek ben op geurenkaarsen voor in huis. Eigenlijk heb ik elke dag wel iets branden in huis. Vaak houd ik van warme, volle en zwoele geuren en daar past een merk als Janzen perfect bij. Janzen in een Nederlands merk die van Puur en simpel houdt. 

De Parfum Kaarsen van Janzen zijn verkrijgbaar in 6 parfums en hebben tot 40 branduren. De sfeervolle kaars heeft een mooi design glas en zorgt voor een klassieke harmonie met krachtige en volle geuren. Hij is heel clean en straalt luxe uit. Je doet echt heel lang met de kaars en heb totaal niet het gevoel dat hij maar 40 branduren heeft. Zelfs als je hem uitblaast en het kaarsvet is nog vloeibaar, ruik je de geur nog steeds.
Ik heb de geur Brown 51, dit is een heerlijk warme en zwoele geur die niet te sterk ruikt. Hij bevat warme amber vermengt met stoer saffraan. Hij doet mij een klein beetje aan een mannen parfum, maar is totaal niet sterk mannelijk ruikend. 
Janzen is bij ruim 225 verkooppunten door heel Nederland verkrijgbaar (zowel verkrijgbaar bij DA, Dio en Pour Vous als bij de individuele drogisterij/parfumerie- en lifestyle-winkel).

De kaarsen kosten €9,95 per stuk. Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt.  

Q: Van wat voor geuren houd jij voor in huis?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.