woensdag 10 april 2013

Lancaster Aquamilk Day Fluid

Een van de eerste dingen die je tijdens de opleiding schoonheidsspecialist leert is het hydrateren van de huid. 85% van de Nederlandse vrouw heeft een vochtarme huid en dan hoor je al snel vrouwen klagen over een droge huid. Maar 9 van de 10 keer is de huid niet droog (heeft met talg te maken), maar vochtarm. Daarom is het noodzakelijk om de huid goed te hydrateren en dit kun je onwijs goed doen met de Aquamilk van Lancaster. 

Je moet je huid goed onderhouden, want als jij je huid niet goed onderhoudt en hij is vochtarm zijn de tekenen van veroudering veel sneller zichtbaar. Een gedehydrateerde huid is het gevolg van een verminderde
uitwisseling van vloeistoffen tussen de verschillende huidlagen. In de lederhuid worden de collageen- en elastinevezels stijver : de huid wordt minder soepel en elastisch en ziet er niet meer vol en strak uit. Geleidelijk wordt de buitenste huidlaag, de hoornlaag, minder egaal : de huid wordt dof en voelt soms ruw aan. Lijnen en rimpels tekenen zich af en worden gemakkelijk dieper. Om de huid weer vitaliteit te geven, hebben de wetenschappers van de Lancaster laboratoria de kracht van 3 werkzame bestanddelen met unieke, voedende eigenschappen verenigd in één hydraterend verzorgingsproduct. 

De Aquamilk heeft een heerlijke combinatie van :
  • HONING. Helpt het ideale, natuurlijke hydratatieniveau van de huid te behouden door een barrière te creëren die verdamping van het water aan het huidoppervlak vermindert waardoor de huid beschermd wordt tegen externe uitdrogingsfactoren.
  • RIJST. Heeft een positieve invloed op de versteviging van het cement van de intracellulaire matrix, wat de basis is voor een stevige en elastische huid.
  • KOKOSNOOTMELK. Draagt bij tot het opvangen en vasthouden van water in de buitenste huidlagen.  


 De Aquamilk is heerlijk en voelt verkoelend en verzachtend op de huid. Het is een Fluid, dit houdt in dat het geen creme en geen gel is. Hij zit er tussen in en trekt hierdoor erg snel in de huid. Ik merk altijd dat mijn huid erg vochtarm is en vind dat de aquamilk mijn huid echt goed doet.
Ik kan eigenlijk weinig slechts over dit product vertellen. Eigenlijk niks slechts. Ik vind hem heerlijk en hij zit dan ook al in mijn vaste dagelijkse routine. Ach ja, en de prijs, dat heb ik er echt dubbel en dwars voor over! De verpakking vind ik ook dikke prima en is clean en simpel en makkelijk voor als je hem mee wilt nemen voor onderweg. 

De Lancaster Aquamilk day fluid ligt vanaf deze week in de winkel.
Hij kost €25 en bevat 50ml. Hij is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën, warenhuizen en Lancaster Beauty Salons.

 

Q: Hydrateer jij je huid voldoende?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.