dinsdag 23 april 2013

Libresse Design blikjes!Ik heb het jaren geleden ooit één keer gehad. Je laat je tas vallen en je maandverband vliegt over de vloer. Als tiener wil je dat echt niet en ik had dan ook een mega gigantisch schaammoment. Wil jij dit niet, dan heeft Libresse goed nieuws. Want als je nu naar de supermarkt of drogist gaat, krijg je bij aankoop van een Libresse Duopak maandverband of inlegkruisjes een Libresse Design Blikje cadeau. Erg handig! Want met zo’n blikje kun je er zeker van zijn dat jouw maandverband of inlegkruisjes niet ongewenst worden gezien zoals ik dit jaren geleden had.
De gratis design blikjes van Libresse zijn er in 5 trendy designs. Het thema van 2013 is ‘the Spring 5 Senses’. De 5 zintuigen zijn vertaald naar een vrouwelijk thema. Van elk zintuig is er een design blikje verkrijgbaar: Zien, proeven, ruiken, voelen en horen. Ik vind ze echt super leuk en eigenlijk wil je ze allemaal. Wees er snel bij want op=op!

Advertorial

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.