dinsdag 30 april 2013

NYC Expert Last Lip Color Lipsticks


In februari heeft NYC 12 nieuwe budgetkleuren lipstick geïntroduceerd. Er zijn dus twaalf kleuren, van nude tot knalpaars; supergaaf! Hierboven een bruine, donkerroze, oranje en lichtroze lipstick uit deze lijn. Ben jij benieuwd of deze NYC Expert Last Lip Color inderdaad goed blijven zitten? Wil jij zien hoe mooi de shimmer is die je hierboven al stiekem een beetje ziet schitteren? 

V.l.n.r: 418 Sugar Plum, 417 Flirty, 433 Peach Fizz, 438 Candy Crush


Met een romige textuur zou de lipsticks tot zes uur lang moeten blijven zitten! Ja, de lipsticks zijn inderdaad lekker romig en makkelijk aan te brengen. De pigmentatie knalt er vanaf. De lipsticks hebben helaas geen mooie creamy finish, waar ik tegenwoordig heel fan van ben, maar een wat meer frosty finish, zoals je aan de glitters wel kunt zien. Dit is iets wat tegenwoordig niet zozeer een trend meer is, maar meer iets van een aantal decennia geleden. Je moet er dus wel van houden, en ik loop zelf niet zo warm voor frosty kleurtjes.

Candy Crush, Flirty, Sugar Plum en Peach Fizz

Ik vind Flirty echt de mooiste kleur. Doordat mijn lippen van zichzelf al aardig gepigmenteerd zijn, is de lichtroze lipstick een beetje te licht voor mijn lippen. Ik ben nog steeds van mening dat bruine lipsticks mij niet zo mooi staan en dankzij de oranje lipstick maakt mijn camera mijn gezicht ook wat meer oranje. Iek! Geen koninginnedagkleurtje helaas!

Nee, Flirty is echt een goede kleur voor mij. Je ziet zelfs dat door de frosty glitters in combinatie met het laatste beetje invallende zonlicht mijn tanden erg oplichten! (Oké, en ik heb een reflectiescherm gebruikt, hihi) Als je iets gelere tanden hebt, hoor je vaak dat je een lipstick met een blauwe ondertoon moet nemen, ja dat is deze wel zo te zien! Flirty ga ik zeker vaker dragen; deze kleur krijgt nu een plekje in mijn daily stash!Deze lipsticks, en acht anderen, zijn te koop voor €2,99 per stuk bij onder andere Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van deze lipsticks met frosty finish? Loop jij hier warm voor? Laat het me weten!

www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.