vrijdag 19 april 2013

O.P.I. Euro Centrale

Ze liggen al een tijdje in de winkel, maar toch vind ik het nog de moeite waard om ze aan jullie te laten zien. O.P.I. is met een mooie collectie gekomen die geïnspireerd is op Centraal Europa. Want de Tsjechische Republiek, Hongarije, Polen en Roemenië vormen een opwindende nieuwe fashion hotspot. Uit de collectie van 12 lakken heb ik drie om aan jullie te laten zien.

My Vampire is Buff , Polka.Com , OPI...Eurso Euro
My Vampire is Buff is een heel bleek nude kleurig lakje. Hij lakt helaas iets streperig, maar is wel perfect voor onder een nail art, want hij is een beetje off white.
OPI...Eurso Euro is een diepblauw lakje met een hele mooie cream finish. Hij geeft een erg mooie dekking.
Polka.Com over OPI...Eurso Euro vind ik een erg leuke combi. Vooral omdat hij niet heel erg opvalt, maar net wat extra heeft.
Polka.Com is een transparant lakje met blauwe en paarse glitters in verschillende formaten. Hier draag ik twee laagjes. Het is echt een topcoat voor over een ander kleurtje zoals hierboven over OPI...Eurso Euro heen.
De lakken liggen dus al even in de winkel, maar ik heb gezien dat deze kleuren nog wel verkrijgbaar zijn. Ook al zijn de kleuren niet heel verrassend , toch vind ik O.P.I. lakken altijd erg prettig lakken en drogen vaak ook snel. 

De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra,
drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en
schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl . De lakken kosten €14,25 per stuk

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan? Wat vind jij van O.P.I. lakken?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.