dinsdag 23 april 2013

P2 - Summer Attack nagellak

P2 wat doe je ons toch weer aan. Waarom word je nou niet in Nederland verkocht. Ik mis echt maar één budget merk in Nederland en dat ik toch echt met stipt boven aan 'P2'. Nu weet ik wel dat P2 bij ongeveer 5 winkels in Nederland verkocht wordt, maar het moet gewoon weer standaard de schappen in bij Kruidvat, Trekpleister of Etos. Ik vind dat we het gewoon moeten eisen, want kijk deze 5 beauties. Dit zijn gewoon lakjes om je vingers bij af te likken. Ik hoop dat ik jullie nu niet te gek maak, maar ik moest gewoon de swatches aan jullie laten zien.

010 Flirtin' Purple : Een onwijs mooi paars lakje met blauwe shimmer er in. Ze geven zo'n mooi effect op de nagels, zeker als je ze beweegt in de zon. Elke keer lijken ze weer wat anders.
020 Lemon Drop: Ik ben normaal niet zo van de geel, maar de laatste tijd komt dat steeds meer. Helemaal als ik dit zonnige , bijna gouden kleurtje zie. Wat een beauty. En de naam past er perfect bij.
030 Tangerine Twist: Is een warme opvallende oranje kleur die goud en gele shimmers heeft. Top voor de zomer en top voor aankomend Koninginnedag!
040 Hot Berry: Is een roest bruin, oranje achtige kleur die net wat dieper en intenser is dan de andere oranje kleur. Hij heeft geel en gouden shimmers er in en heeft een beetje een rode ondertoon!
050 Green Palm Tree: Dit lakje is echt mind blowing mooi. Hij heeft ten eerste al een hele mooie groene kleur, en het lakje wordt nog specialer door de gele shimmers er in.
Hoe mooi kan een nagellak collectie zijn. Jemig, wat ben ik in love! Van mij mogen ze deze echt in het vaste assortiment gaan doen, want dit zijn lakjes zie bijna iedereen wel wil. 

Ik kreeg op twitter al de vraag of ze een beetje lijken op de cocktail lakken van Rimmel. Nee, deze lakken zijn veel dekkender, gepigmenteerder en persoonlijk vind ik ze veel mooier. De rimmel lakjes zijn zeker ook mooi, maar na het zien van deze 5 toppers ben ik helemaal om. Geloof me, ze zijn een reisje Duitsland echt waard!

De P2 Summer Attack lakken zijn van een LE collectie en zijn dus maar tijdelijk verkrijgbaar en op=op. De lakken kosten €2,25 per stuk.

Q: Moet P2 naar Nederland komen? Welke kleur vind jij het mooist? Zou jij er voor heen rijden?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.