zondag 21 april 2013

Pers Zondag #30

Op dit moment ben ik in Newcastle om lekker te shoppen met mijn moeder. Natuurlijk ben ik jullie niet vergeten en is de pers zondag gewoon op de zondag ochtend. Veel leuke nieuwtjes afgelopen week en ik denk dat er voor iedereen wel wat tussen zit . Deze week met Lush, Mineral care, Dove, Make up Studio , Hema, andrélon, inglot en red carpet queen.

Vernieuwde Lush Massage Bars en Lippenbalsems

Lush komt binnenkort met een nieuwe formule voor de Massage Bars. Daarnaast worden nu alle lippenbalsems gemaakt met een nieuwe formule zonder conserveermiddelen. Lush is altijd al goed bezig, maar nu wordt het allemaal nog lekkerder en beter. De producten kosten tussen de €8,30 en €13,20. 

Mineral Care Spa Serene 

De zomertijd staat voor veel mensen voor intens genieten van zon, zee en strand. Met de vakanties in aantocht neemt de vraag toe om frisse,  zomerse bodyproducten die de huid goed voorbereiden op en verzorgen, hydrateren en verwennen tijdens lange, zonovergoten dagen. Mineral Care biedt binnen haar Spa Serene-lijn een aantal sprankelende spa-bodytoppers die een intensieve huidverzorging op basis van Dode Zeemineralen, combineren met een ultiem gevoel van zomerse wellness en well-being! De producten kosten tussen de €18,50 en €28,50 . Voor meer informatie is er de website www.mineralcare.nl

Dove Self Esteem-Programma

Zangeres Sabrina Starke is de nieuwe ambassadeur van het Dove Self Esteem-programma. Met dit programma zet Dove zich wereldwijd actief in om het zelfvertrouwen van jonge meisjes te vergroten en hen te inspireren om te doen waar zij gelukkig van worden. Dove ziet daarbij een belangrijke rol weggelegd voor ambassadrices, die als rolmodel inspiratie kunnen bieden aan meisjes. Het ambassadeurschap van Sabrina Starke gaat later dit jaar officieel van start met het opnemen van een videoclip rondom haar nieuwe single, die volledig in het teken zal staan van zelfvertrouwen en het najagen van dromen.


Hema Nieuwe Nagellak 

Gisteren konden jullie de holografische nagellakken zien van Hema. Ik ben dol enthousiast over deze lakken. Naast die holografische lakken hebben ze ook duochrome en glitter lakken gekregen. Erg leuk en binnenkort zien jullie nog een paar. Ze kosten €3,00 en €3,75, Top prijs al zeg ik het zelf!

Andrélon Styling Pink Collection

Andrélon styling introduceert de Pink Collection. De lijn bestaat uit vier nieuwe producten die je voor elk kapsel kunt gebruiken. Met de Pink Collection creëer je zelf binnen no time de meest trendy looks.  De producten passen perfect in je tas waardoor je altijd en overal goed voor de dag kunt komen. De producten kosten €4,99 per stuk

Hema Agenda's 

HEMA heeft voor het aankomende schooljaar een uitgebreide collectie schoolagenda’s, met voor ieder wat wils. Van basisagenda tot en met agenda’s met bewaarvakken en stickers. De agenda’s zijn er in veel verschillende kleuren, printjes en materialen. De collectie is vanaf 29 april in alle HEMA filialen en online op hema.nl verkrijgbaar. Ik vind er echt super leuke agenda's tussen zitten, en ook al is het geen beauty ik ga er zeker 1 bij de Hema kopen. 


Dat waren weer de leuke nieuwtjes voor deze week.

Q: Waar kijk jij het meest naar uit?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.