woensdag 24 april 2013

Pip Studio Beauty Case + Wat zat er in voor Newcastle

Afgelopen weekend was ik met mijn moeder een weekendje weg naar Newcastle. Omdat je op een boot gat en je in een kleine kamer zit wil je niet te veel producten mee. Sinds kort heb ik deze Pip Studio Beautycase, die natuurlijk perfect is voor een weekendje weg. Ik laat vandaag deze schattige Pip Studio Beauty Case zien + de producten die ik mee had naar Newcastle.

Pip is in mijn ogen altijd een onwijs vrolijk merk die ook een onwijs leuke slogan heeft : ‘Happy products for Happy People’. De producten hebben altijd een leuk, vrolijk en druk design die goed opvallen. Hiermee kenmerkt het merk zicht echt. Het merk heeft is volwassen met een girly side. Deze handige Beauty Case voor onderweg vind ik onwijs handig en heeft een erg leuke kleurencombinatie. 
De producten van Pip hebben altijd het leuke logo. Het meisje met het vogeltje op haar hoofd. Het logo is op de voorkant als een soort badge/rozet er op gemaakt. Erg leuk met het kleine gouden detail. Aan de binnenkant van de Beauty Case zit ook weer een label met een logo. Dit logo is op een klein gazen vakje voor bijvoorbeeld wattenstaafjes.
Ik vind de details op de toilettas erg leuk en overal is aan gedacht. Zo zie je op de rits ook weer 'pip' terug komen. Ool zit er een soort kanten randje op de beauty case heen.

Ik vind het een erg handig en stevig handvat. Ook al laad je de hele beauty case vol met zware producten, dit merk je nauwelijks voor het fijne handvat. Hij is breed gemaakt en kort zodat het goed draagbaar is. 
Naast het gazen vakje zitten aan beide kanten van de beautycase ook een stuk elastiek om producten tussen de klemmen. Heel handig, want zo vliegt niet alles door elkaar en kun je dingen een klein beetje apart houden. Hier zie je bijvoorbeeld hoe ik twee producten van The Body Shop en Chloé.
Ik ben net terug gekomen uit Newcastle van een weekendje weg met mijn moeder. Daarvoor is deze beauty case natuurlijk perfect. Ik had niet onwijs veel mee, maar dit zijn mijn verzorgings producten (zonder de make-up) die ik mee had. Je ziet: 
-  Garnier Deo, 
-  The Body Shop Vitamine E BB cream 
-  The Body Shop voet scrub en 
-  L'eau de Chloé 

Ik vind de beauty case echt super handig en erg leuk. Hij is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, ik heb de blauwe variant. Hij is verkrijgbaar via de online webshop van Pip en kost €42,50.

Q: Wat vind jij van het merk Pip Studio?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.