zaterdag 27 april 2013

Review: 4x nagellakremover in een potje

Er zijn tegenwoordig steeds meer merken die nagellakremovers in pot op de markt brengen. Ze zijn ook super handig. Je steekt je vinger er in, draait een paar keer rond en je nagellak is er af. Ik ben echt fan van deze variant nagellakremover. Nu leek het mij leuk om ze van meerdere merken te vergelijken. Dit heb ik in een video vorm gedaan. Zo test ik Hema, Maybelline, Bourjois en Sephora. Kijk mee naar mijn bevindingen en welke ik het beste vind.

Zie je het filmpje niet, kijk dan hier

Q: Wat vind jij van de nagellakpotjes? Welke zou jij kopen? Welke is jou favoriet?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.