dinsdag 23 april 2013

Review: Hannah Body Cream


Nog nooit heb ik een slecht woord hoeven typen over de huidverzorgingsproducten van Hannah. De afgelopen tijd heb ik met veel plezier deze bodycream gesmeerd, geroken en getest. Benieuwd of dit wat voor jou is?

De body cream zit in een grote pompflacon, wat heel fijn is om op je nachtkastje te hebben staan, maar wat ook lekker hygiënisch werkt. In tegenstelling tot andere flacons vind ik het uiterlijk van dit flesje iets minder chique, maar zolang de inhoud maar goed is kraait er geen haan naar, en dus zul je mij daarover niet horen.

Makkelijk, hygiënisch en snel!Wat betreft de ingrediënten zie ik niet zoveel schrikbarende dingen staan. Er zit parfum in, maar die staat zo ver onderin de lijst dat dit voor mij geen probleem is. 

De body cream zelf vind ik heerlijk. De substantie is niet te dik of te dun, smeert fijn en trekt snel in. Ik gebruik trouwens voornamelijk body cream (of butter) omdat ik dit fijn vind en niet omdat mijn huid dat echt vraagt. Ik ga bij dit soort producten vooral om de beleving, de combinatie van een heerlijk gevoel en een fijne geur. Dat zit bij deze body cream wel goed!
Wat ik ook belangrijk vind is dat de cream geen nadelige effecten heeft voor mijn huid. Ik heb ook inderdaad geen irritaties of droge plekken.

Een body cream testen en beoordelen vind ik altijd wel lastig, omdat ik gelukkig geen probleem huid heb en nergens allergisch voor ben. Daarom vind ik vooral de beleving belangrijk. Ik smeer graag body cream voor het slapen gaan nadat ik heerlijk gedoucht heb. De heerlijke geur in bed en de warmte van de intrekkende body cream is helemaal top! En 's ochtends word ik wakker met een fantastisch babyzacht huidje.


De prijs voor deze flacon van 500ml is €46,00

Heb jij een favoriete body cream, ga jij ook net zoals ik voor de geur en de ervaring?

www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.