donderdag 11 april 2013

Rimmel Cocktail Colour Nagellak

Eindelijk een artikel over de spannende Rimmel Cocktail Colour in a flash nagellak. December vorig jaar kreeg ik op het hoofdkantoor van Rimmel de labsamples van deze nieuwe lakjes te zien. (Labsamples zijn producten die nog niet definitief zijn en nog veranderd kunnen worden voordat ze in de winkel komen te liggen.) Wat zagen ze er onwijs mooi uit. Vijf heerlijke lente kleurtjes met een effect die ik eigenlijk nog nooit gezien heb. Kijk naar de swatches van deze vijf beauties.

110 Baby Bellini vind ik een heerlijk kleurtje. Lekker opvallend paars met veel glitters er in. Hij dekt goed in twee laagjes zoals je op de eerste foto goed kunt zien. Persoonlijk vind ik de tweede foto nog mooier. Daar heb ik een zwarte basis met daaroverheen 1 laagje baby bellini. Love it!
120 Shirley Tample vind ik een klein beetje tegenvallen. Ik vind hem te oranje en daarom perfect voor Koninginnedag, maar dat is maar voor 1 dag. Over een zwarte basis vind ik hem al leuker worden en zo kun je hem ook nog vaker dragen dan alleen Koninginnedag.
130 Apple Berry Smoothy is een lekker blauw funky kleurtje. Hij heeft niet een hele goede dekking bij twee laagjes. Maar ook deze keer vind ik hem over een zwarte basis weer erg mooi!
140 Hawaiian Punch heeft bij mij weer precies het tegenover gestelde. Ik vind de originele kleur in twee laagjes onwijs mooi en echt wat voor de zomer. De hawaiian punch over een zwarte basis vind ik juist weer een beetje tegenvallen. 
150 Cutie Colada is de laatste uit het rijtje en denk ik ook wel het minst mooie van allemaal. Het is een gif groene kleur die helemaal niet goed dekt. Bij twee laagjes is hij nog totaal niet dekkend. Over een zwarte basis vind ik hem al beter worden, maar het is niet mijn ding.

De mineralen in de nagellak maken de lakjes erg speciaal en anders dan andere lakken. Ik vind het effect heel erg mooi alleen had ik ze wat dekkender verwacht. Ook al ben ik niet enthousiast over alle kleurtjes, ik vind de lakken wel erg leuk! 

De Rimmel Cocktail Colour Nagellak zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt en kosten €6,99 per stuk.

Q: Wat vind jij van de lakken? en welke kleur vind jij het mooist?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.