dinsdag 16 april 2013

Rimmel Salon Pro Lycra - Kate Moss

Vanaf mei komt Rimmel met een geheel vernieuwde Lycra nagellakcollectie. De Salon Pro Lycra lakken. Rimmel komt met een totaalpakket van 25 verschillende kleuren, daarvan zijn 9 nog wat specialer dan de rest. Want 9 kleuren zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met Kate Moss. Van de 9 Kate kleuren heb ik drie om te laten zien , waaronder Kate haar favoriete kleur.

De Rimmel Salon Pro Lycra lakken hebben zoals ze het zelf noemen, 7 benefits. Je hebt namelijk een , basecoat , versterker , groei , kleur, topcoat , gel finish en een anti-chip in één. Ik vind de flesjes er niet heel speciaal uit zien en irriteer mij zelfs een beetje aan de dop, want als je meerdere lakjes naast elkaar zet staan ze nooit gelijk. 

Op alle swatches heb ik twee laagjes aangebracht. 
705 Reggae Splash: Is een mooi perzik oranje pastel tint die een mooie cream finish. Ik vind hem perfect voor de lente.
237 Soul Session: Is een mooie nude kleur voor op de nagels. In het begin vond ik het een beetje saai, maar eigenlijk is hij perfect voor als je niet te opvallend wil maar toch wel iets op de nagels wilt. Hij heeft een erg mooie cream finish.
317 Hip Hop: We eindigen met Kate Moss haar persoonlijke favoriet. Dit opvallend rood lakje neigt een beetje naar koraal kleur. Hij is erg mooi en lekker opvallend. Kate Moss heeft deze kleur lak ook op in haar campagne. 

Ik vind de lakken erg prettig lakken en hebben mij echt positief verrast. Bij mij blijven lakken meestal nooit langer dan 1 dag goed op mijn nagels zitten, maar deze houden het bij mij bijna 3 dagen vol. Dat is voor mij echt uniek en echt top!

Er zijn totaal nog 6 andere Kate lakken die de collectie van 9 compleet maken. De lakken zijn vanaf mei verkrijgbaar bij de drogisterij bij jou in de buurt en kosten €6,99 per stuk . 

Q: Wat vind jij van de kleuren? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.