dinsdag 16 april 2013

Swarovski Fall/Winter Collection Launch

Afgelopen donderdag reisde ik af naar het westen, om in Amsterdam de herfst/wintercollectie van Swarovski te bekijken. Helaas had ik bij Zwolle al vertraging en had ik net genoeg tijd om voor jullie de prachtige sieraden op de foto te zetten. De collectie is geïnspireerd op de Secret Treasures uit het verre oosten en de stukken zien er allemaal prachtig uit!Deze collectie bevat zowel subtiele items als grote opvallende items, zoals een statement neckless. Zelf vind ik dit hele subtiele erg mooi. Sieraden hoeven van mij niet per se heel opvallend te zijn.


Prachtige zilveren medaillons en bijpassende oorbellen, telefoon accessoires, een armband en een prachtige grote ketting.


Mijn favoriete kleur sieraden is rosegoud. Een armband of horloge in deze kleur vind ik super mooi. Een ketting en oorbellen draag ik dan weer liever in het zilver. 


Een arm vol kleine, subtiele armbandjes vind ik nog steeds heel erg gaaf! 
Ook de oosterse, rode kleur mocht natuurlijk niet ontbreken. Wat een prachtige clutch!


Super gaaf, zo'n muur met allemaal tijdschriften!

Door de vertraging en het feit dat ik hierna nog ergens anders heen moest, heb ik nauwelijks vragen kunnen stellen over de collectie. Het betreft dus de collectie die in de herfst en de winter te koop zal zijn, dus net zoals ik alleen mocht kijken, is het ook alleen voor de ogen bedoeld! 

Wat vind jij van deze Swarovski collectie?
Wat voor sieraden draag jij het liefst, en hoe? Vertel het bij de comments!

www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.