donderdag 11 april 2013

Trendy en betaalbaar, Girl’s best secret

Ik ben iemand die van vernieuwing houdt en wil dan ook eigenlijk elk jaar weer een aantal leuke nieuwe voorjaar/zomer schoenen hebben. Nu is er zoveel op de markt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Je wil leuke schoenen, maar ze moeten ook niet te veel kosten. Dan heb ik een ‘girls best secret’ voor jullie. Want pssst, heb je de collectie van vanHaren al gezien, voor weinig er trendy uitzien. Ze komen dit seizoen met een aantal mooie collecties zoals pastel & metallics, Stoere romantiek, Stars & stripes en Sneaker fashion.Dit voorjaar is er genoeg te showen, want de pasteltrend is er eentje met heel veel gezichten. De metallic details maken pastel ballerina’s, pumps en sneakers subtiel glamorous. Helemaal mijn ding. Ik vind het er onwijs leuk uit zien.

Hoe geef je een eigen twist aan een trend  die een tikkeltje extreem is?
Door die stoere  gewaagde schoen te combineren met je favoriete jeans! of wat dacht je van een zwart kanten jurkje? Zo ben je stoer en romantisch tegelijkertijd! Deze trend knipoogt naar de jaren tachtig, de periode waarin stijlicoon Madonna  de look in hoogsteigen persoon uitvond. Bedelkettinkjes, donkere zonnebrillen, spikes en studs en kohlpotlood. Ze zijn terug, maar dan beter! Ook dit is helemaal mijn ding en hier zie ik mij direct op lopen.
Met een stars&stripes print zet je echt een fashion statement deze zomer.Steeds vaker zul je het op straatbeeld zien en de celebs lopen er mee weg. Je kunt je stars&stripes items makkelijk combineren met je basic kleding in de kast, zoals een jeans of felle top. Erg leuk, maar niet echt mijn ding.


Graceland is een merk wat zich vooral richt op volwassen meiden tussen de 18 en 30 jaar, met een modaal inkomen, soms samenwonend, al dan met of zonder kinderen . Zij is bewust bezig met modetrends, maar kiest voor betaalbaar. Het is echt een mooi mainstream merk.

Van Haren maakt het je ook steeds makkelijker, want tegenwoordig kun je ook alles via de website bestellen. En wat nog mooier is, je betaalt geen verzendkosten en geen retourkosten.


Q: Voor welke trend ga jij deze lente/zomer?
Advertorial


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.