donderdag 4 april 2013

Winactie #29 : Urban Decay Naked 2 Palette

Nou lieve lezers,
Om het grote verjaardagsfeest van Sillysilsil helemaal top af te sluiten, en omdat jullie het vast wel leuk vinden om nogmaals kans te maken op nog een laatste mega mooie prijs, heb ik voor jullie ook nog even geshopt.
Ik wist gelijk wat ik voor jullie wilde kopen. Ik wilde namelijk iets kopen voor jullie wat ik zelf ook fantastisch vind. Aangezien de Sephora hier in Nederland ermee stopt, en dit wel de laatste kansen was om hem daar te bemachtigen heb ik voor jullie ook een Urban Decay Palette gekocht. Silja kocht voor een van de eerder winacties al het Naked Palette van Urban Decay voor jullie, en nu heb ik het Urban Decay Naked 2 Palette nog voor jullie gekocht. Lees hieronder hoe ook jij weer kans maakt op deze mega mooie prijs.


Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 
Maak kans op een Urban Decay Naked 2 palette twv €48 bij #sillysilsilcom http://goo.gl/tZj48  RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Ga jij voor UD naked 1 of 2??
6. Winactie loopt langer dan normaal, dus je kunt meedoen tot  14 april 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie.
Het opsturen van de prijzen gebeurt pas nadat ALLE winnaressen bekend zijn, dit kan dus even duren (houd hier rekening mee)Ik wens iedereen heel veel succes en vraag jullie alleen maar om in de comments even een lief berichtje achter te laten voor Silja om jullie waardering te tonen, voor alle moeite die ze in dit prijzenfestijn heeft gestoken, en al het werk en de tijd die ze het afgelopen jaar weer iedere dag aan de site heeft besteed.
En blijf vooral de site goed in de gaten houden want zelfs buiten alle winacties voor de verjaardag van Sillysilsil, komen er tussendoor ook regelmatig winacties  voorbij. ( zo heb ik voor jullie binnenkort nogmaals een leuke prijs van Urban Decay ).
Show your inner beauty on the outside,
XXX - J.A.M.


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.