dinsdag 2 april 2013

Winactie Update - Voor alle Deelnemers

Ten eerste wat onwijs leuk om te zien dat er al zoveel mensen meedoen aan de winacties. De winactie maand is bijna tot zijn einde en daarom wil ik een paar kleine mededelingen doen wat betreft de acties en de prijzen. Dus doe jij met 1 van de winacties mee of wil jij nog meedoen, lees het dan verder.


  • Er zouden al een aantal winacties afgelopen zijn, maar ik laat alle winacties doorlopen tot Zondag 14 april 23.59. Tot die tijd staan alle winacties open ( ook al staat er anders vermeld) Dit omdat ik nog wat extra winacties tussen heb gedaan.
  • Ik ga de namen van de winnaars niet online zetten. Ik mail alle winnaressen en zodra dit gedaan is zal ik zeker wel een melding online zetten. 
  • De winacties worden vanuit mij, maar voornamelijk vanuit de merken/bedrijven/PR verstuurd, dus het kan zijn dat je pas eind april/ begin mei je gewonnen product in huis hebt. Graag je begrip hiervoor. 
  • Mochten er nog andere onduidelijkheden zijn dan hoor ik het graag!
Veel succes met het meedoen en veel plezier met het lezen van alle artikelen op Sillysilsil.com


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.