donderdag 18 april 2013

Winnaars Silly's win party zijn bekend!

Even een kleine en snelle update op de late avond. Ik heb vanmiddag alle winnaressen gemaild  die één van de prijzen hebben gewonnen. Dus heb jij een mail van mij ontvangen, gefeliciteerd! Mail dan je gegevens zo spoedig mogelijk terug en alle aanwijzingen staan in de mail. Heb je niet gewonnen, helaas volgende keer beter. Natuurlijk laat ik jullie niet in de koude kleren zitten, want ik heb alweer een aantal leuke winacties die er aan zitten te komen! 

Fijne avond en voor iedereen die gewonnen heeft, gefeliciteerd!


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.