dinsdag 14 mei 2013

Benefit How to look the best at everything book

Ik ga op reis en ik neem mee; foundation, concealer, dagcrème, neusstrips, kwasten .. en dan heb ik het alleen nog maar over de basis. Benefit heeft daar gelukkig iets leuks voor en dit setje gaat vast langer mee dan alleen op je vakantie. Ik heb het over het How to look the best at everything book, waarmee je je hele basis kan aanbrengen en die er voor zorgt dat je er echt flawless uit ziet als een instant beauty!
De binnenkant van dit boek bevat de producten en een kaartje met tips and tricks. Dit zie je als je hem open doet:Het setje bevat een tubetje van 15 ml van The Porefessional, een pompflacon foundation, concealer en een poedertje met kwastje. Bij dit setje is alles in de kleur medium. De foundation kan ik niet gebruiken omdat de ondertoon veel te geel is, maar de lichtste concealer komt aardig in de buurt.


Prima dekking die de foundation geeft, alleen iets te donker voor mij helaas!


Verder bevat het boekje nog handige tips and tricks om de producten te gebruiken. Die staan op deze leuke kaartjes die aan de kaft van het boekje zitten. Deze kun je er overigens afknippen als je dat wilt, want onder deze kaartjes gaat, heel handig, een spiegel schuil! Zo mis je je grote spiegel op je make-up tafel van thuis in ieder geval niet.


Ik vind dit setje echt super cute, en ondanks dat de meeste producten die hier inzitten te donker voor mij zijn ligt het 'boekje' mooi op mijn make-up tafel. Het ziet er gewoon echt leuk uit en het is een leuk hebbeding, vind ik. Zoals ik al zei is zoiets echt heel handig voor als je op vakantie gaat, of slechts uit logeren. Een boekje vol basics, van Benefit; How to look the best at everything. Zo dus!

Handige vervanger voor een volle toilettas in je koffer? Laat het me weten!

www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.