donderdag 16 mei 2013

Benefit Ultra Plus Lip Gloss

Ik liet al een aantal nieuwe Benefit producten zien en ook zagen jullie deze lipgloss al in een look voorbij komen. De Benefit Ultra Plus Lip Gloss zijn zachte subtiele glossjes die perfect zijn voor de lente en zomer. Ik heb hier de kleuren Lollibob en Fauxmance die deel uitmaken van een collectie van totaal 6 kleuren.

De lipgloss zitten in leuke en speelse kartonnen doosjes die een frisse look uitstralen. De doosjes zelf zijn natuurlijk leuk om naar te kijken, maar veel heb je er niet aan want het product haal je er uit. Maar de lipgloss zelf zit ook in een leuke tube. De tube kan rechtop staan en de verpakking en vorm van de tube is geïnspireerd op de pilaren van de Golden Gate Bridge.

De tubes hebben een makkelijke applicator en brengen erg makkelijk aan. Wat ik echt een voordeel vind is dat ze totaal niet plakken. Ze glijden over je lippen en blijven verrassend lang zitten.
De kleurtjes zijn lekker subtiel en hebben een mooie glans. Dit zijn de kleuren Lollibob en Fauxmance. Fauxmance heeft een hier klein subtiel shimmertje er in zitten. Deze zie je op de lippen niet meer terug.
Links zie je Lollibob op de lippen aangebracht. Een mooi subtiel roze kleurtje die eigenlijk elke huidtype past. Rechts zie je Fauxmance die een wat meer perzik kleurtje is. Ook lekker subtiel en erg geschikt voor elke lip. Ik vind ze erg geschikt voor de lente en zomer omdat ze lekker op de lippen voelen. Ze voelen totaal niet zwaar op de lippen en voelen heel luchtig aan zonder te plakken.
Deze look hadden jullie al gezien , maar hier draag ik de Lollibob. Zoals je kunt zien, een subtiel glansje zonder te veel poespas.

De lipgloss is vanaf nu in 6 verschillende kleuren exclusief verkrijgbaar bij Douglas en via de webshop van Douglas voor €17.

Q: Welke kleur vind jij het mooist? Wat draag jij in de Lente op je lippen?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.