woensdag 29 mei 2013

Blond Amsterdam - Body Cream

Vorige week liep ik even snel 10 min in de stad omdat ik moest wachten op een afspraak. Omdat ik aan het bellen was liep ik onbewust de Euroland binnen en stond ik ineens voor een schap met een aantal Blond Amsterdam producten. Ik wist dat Blond Amsterdam een verzorgings lijn had, maar wist ook dat die normaal rond de €15 per stuk kosten, en hier zag ik ze ineens staan voor een klein bedrag van €4. Ik heb ze meegenomen omdat ze mij erg lekker leken en het voor jullie een leuke budget tip is.
Er zijn totaal drie verschillende soorten geuren. DRefreshing Eucalyptus & Mandarin Moments , Energising Ginger & Drops of Lime en als laatste Relaxing Fig & Heavenly Honey. Ze zitten allemaal in een lekkere grote pot van 200ml. dus je kunt er best een tijdje mee doen. Hij is vrij neutraal qua verpakking. Wit met wat accenten van kleur in de producten voorop. Natuurlijk valt de zilveren deksel erg goed op, want die glimt er over. De butter heeft een aantal lekker verzorgende producten en heeft zoals ik zo kan zien geen minerale oliën.


De structuur van de body cream is erg prettig. Hij is niet te dik en zit eigenlijk tussen een butter en een lotion in. De perfecte structuur voor de lente vind ik. Ze smeren lekker uit en het trekt snel in de huid. Elke geur is anders en elke geur heeft wat lekkers. Ik had verwacht dat ik de Refreshing Eucalyptus & Mandarin Moments het lekkerst zou vinden , maar eigenlijk vind ik Energising Ginger & Drops of Lime en Relaxing Fig & Heavenly Honey echt verrassend lekker. Ik vind het erg prettige body butters en kan ze zeker aanraden. Ik heb altijd al een beetje een zwak gehad voor Blond Amsterdam, en ik weet dat vele andere dames het ook hebben. Dus wil je een keer voor een leuke prijs Blond Amsterdam proberen, dan kan ik je deze zeker aanraden. 

Ik heb ze voor €4 gekocht bij Euroland. heb je nu geen Euroland in de buurt, of wil je meer producten uit deze lijn? Op de site van Blond Amsterdam zijn deze lijnen in de aanbieding en betaal je voor alle producten €5 , of  €10 voor de sets.

Q: Wist jij dat Blond Amsterdam een verzorgingslijn heeft?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.