donderdag 30 mei 2013

Bourjois Vernis So Laque So Glossy

Ik merk dat ik pastel tinten en zacht kleurtjes erg leuk vindt de laatste tijd. Ze zijn fris, vaak goed dekkend en geven een lekker opvallende kleur die toch zacht oogt. Deze lente heeft Bourjois een aantal leuke nieuwe So Laque So Glossy nagellak uitgebracht die geïnspireerd zijn op de modetrends van dit voorjaar in Parijs te zien zijn. Kijk mee naar deze drie schattige en mooie nagellakken.


Ik heb bij alle swatches twee dunne laagjes gebruikt.

Adora-blue is een heerlijk lievelijk lente blauwe kleur. Hij oogt best fel, maar heeft nog wel echt het pastel er in zitten.


Coton sur ton is een beetje off white , melk achtig lakje die helaas niet goed dekt. Helaas vind ik deze een beetje tegenvallen.


Oh so Rose is een zacht pastel roze tint. Hij doet mij echt aan het roze denken van een geboorte van een meisje. Lekker schattig en girly!


De So Laque So Glossy nagellak vind ik echt onwijs fijn lakken en geven (op de coton sur ton na) een mooie dekking. Verder drogen ze snel en geven ze een erg mooie gel finish glans. Niet echt een must voor mij, want ik draag altijd een topcoat.

De nagellakken zijn een onderdeel van een collectie van acht lakken uit de Rendez-vous à Paris collectie.  De nagellak ligt bij Dio, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en bij onafhankelijke parfumerieën in de winkel. De nagellak kost €8,49 per stuk. 

Q: Passen Pastel tinten bij jou?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.