zaterdag 18 mei 2013

Budget liefde - nieuwe top palettes in mijn stash


Ik had mij voorgenomen niet te vele make-up te shoppen in Newcastle met mijn moeder. Nou die voornemen kon ik al heel snel overboord gooien, want wij stapten toch een geweldig leuke winkel binnen genaamd 'bodycare'. Ik spotte er deze drie palettes van Technic Electric. Ik nam ze mee, en ben stilletjes verliefd geworden op deze budget toppers. Kijk mee waarom ik ze zo geweldig vind!De verpakking van de palletes is erg simpel en komen denk ik uit dezelfde fabriek als Sleek. Ze zijn langwerpig , mat zwart en hebben een opdruk van de naam en foto van het product.


Elk palette heeft 12 mooie kleuren oogschaduw. Ze zitten in kleine individuele ronde tinnetjes. Ook zit er een spons applicator bij. Ook hier zie je ook direct de vergelijking met Sleek.


De palettes maken mij happy, gewoon alleen al als ik er naar kijk. De palettes hebben alle die verschillende thema's. Zo heb je links het metalix palette met vooral zilveren en bruin tinten. In het midden zie je originelle electric eyes palette met vooral opvallende kleuren oogschduw . En als laatst aan de rechter kant het UV (ultra violette) palette met alleen maar paars tinten.


Het palette heeft hele mooie wat meer nude tint oogschaduw kleuren. Ze bevatten allemaal shimmer of metallic glans. Er zitten zowel warme als koele kleuren in en ze gaan echt van heel licht wit naar donker grijs.

De bovenste rij in daglicht.
De bovenste rij met flits.

De pigmentatie vind ik bij de eerste rij er prima uit zien. De helemaal rechter kleur vind ik tegenvallen en zie je bijna niet, maar die is wel heel erg mooi als highlighter te gebruiken. De rest van de kleuren ben ik dik tevreden over. 

De onderste rij  bij daglicht
De onderste rij met flits

Eigenlijk geldt voor deze rij weer hetzelfde. Pigmentatie is echt prima in orde, alleen de rechter kleur vals een beetje tegen, maar is daardoor juist wel weer handig voor highlighting. Ook vind ik de gouden met gele ondertoon erg mooi uit deze rij zeker omdat hij er echt uit springt. En tja, de grijze had iets intenser gemogen maar storend is het niet.


De Electric palette is net een snoepwinkeltje. Bijna alle kleuren van de regenboog zitten in dit palette, maar ik vind de kleuren totaal niet zo standaard als de meeste merken doen. Veel blauw tinten in dit palette die het ook net even nog wat spannender maken. 

De bovenste rij bij daglicht
De bovenste rij met flits

Wat een mooie intense kleuren heeft het palette. Ze springen er echt uit en hebben allemaal een top pigmentatie. Door dit soort swatches krijg ik altijd zo de kriebels om direct looks te gaan maken. Echt geen 1 kleur doet onder aan de rest.

De onderste rij bij daglicht
De onderste rij met flits

Deze swatches van de onderste rij doen mij echt aan een tropisch eiland denken. Ze zijn zo mooi helder en hebben een ongelovelijke pigmentatie. Het is echt een soort Caribisch gebied zo op de foto. Ik zou echt geen kritiek punt weten bij dit gehele palette. 


Last but not least het UV palette met alleen maar paarse tinten. Wat ik erg leuk vind om te zien , is dat ze ook echt allemaal verschillend zijn en ook niet op elkaar lijken. Ik moet wel zeggen dat mijn camera wat moeite had met de kleur echtheid bij de foto's van het palette. De swatches zien er echt zo uit en zijn zo kleur echt mogelijk.

De bovenste rij bij daglicht
De bovenste rij met flits

Mooie paarstinten met een prima pigmentatie. Ik merk echt at er hier een klein beetje verschillende finishes zijjn en dat ze daardoor ook allemaal weer een beetje anders worden. Zowel koele als warme ondertonen komen in deze rij voor. 

De onderste rij bij daglicht
De onderste rij met flits

Ik ben echt verliefd op deze rij kleuren. Wat een mooie paarse tinten. De kleuren passen perfect bij elkaar en vormen een erg mooie eenheid. Ook hier is de pigmentatie weer helemaal top!


De oogschaduws zijn heel zacht en voelen bijna als een cream aan. De hebben ook bijna geen fall out en ik vind ze allemaal erg mooi intens. Je ziet op alle foto's dat het bij daglicht een mooie glans geeft, maar bij zon of flits er bij de meesten echt een soort metallic shimmertje te zien is. Ik vind ze echt top en ben echt helemaal in love met deze palettes. Ik zou echt mijn hele kast kunnen vullen met alleen maar dit soort palettes. 

Ik heb gehoord dat ze ook hier en daar in Nederland te koop zijn. Mocht dit zo zijn, dan hoor ik het graag en waar! Ik heb ze in Newcastle gekocht bij Body Care in MetroCentre. Door mijn enthousiasme in de winkel waar ik mijn mandje aardig vol geladen heb, weet ik niet meer wat ik er precies voor betaald heb. Maar ik weet dat ze niet duur waren :D

Q: Wat vind jij van deze palettes? Welke vind jij het mooist?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.