maandag 6 mei 2013

DailySilSil - Week 18

Wat een gezellige en leuke week heb ik gehad. Ik heb vakantie, dus lekker even relaxen en niet te veel aan mijn hoofd hebben. Ik geniet heerlijk en heb veel leuke dingen gedaan. Zo ben ik een dagje naar Amsterdam en Almere geweest en heb ik veel leuks met Noah gedaan. Ook was ik begin van de week een aantal dagen bij mijn ouders en hebben we koninginnedag gehad. Deze week veel foto's 


Ik heb in Duitsland een aantal leuke nieuwe lip producten gevonden. Het zijn de P2 14h lip designers. De pigmentatie is echt geweldig en het is een totale andere long stay lipproduct dan de rest die ik ken.
Moeders zorgt altijd goed voor ons. Zo maakte ze hier een heerlijke, snelle noodle maaltijd.
Jaja, het is weer zo ver.. Mijn moeder heeft de schaar weer in mijn haren gezet. Er ging op sommige plekken best een groot stuk af.
Jeps, het was weer zijn voor een filmpje. Dit keer niet alleen, maar een shoplog samen met mijn moeder. De shoplog van Newcastle kun je hier zien.
Het maakt blijkbaar niet uit waar ik ben, maar katten gaan in bed altijd op mijn borst liggen. Lotje doet het bij mij thuis ook. Dit doet ze zodra ze door heeft dat ik nog even in bed blijf liggen. Bij mijn ouders thuis kwam Sprokkel op mijn buik/borst liggen.
Hoe vinden jullie mijn nieuwe kapsel? Lekker kort  in een bob :D 
Mijn followers lijst raakte in rep en roer over mijn korte kapsel. Was het echt? Was het een grap? Iedereen vond het erg leuk staan, maar veel vonden het ook wel weer zonde. Omdat ik via Twitter, Facebook, WhatsApp en Instagram zoveel reacties en opmerkingen kreeg moest ik het wel laten zien dat het een grap was. Natuurlijk knip ik mijn haar niet zo kort. Misschien als ik ouder ben, maar ik ben nog veel te blij met mijn haren. 
Onderweg naar Groningen met Koninginnedag. Dit was mijn look voor die dag. Niet te veel poes pas, maar wel oranje bril, lippen en ogen ook subtiel oranje. 
Super leuke foto van mijn ouders met Noah op de Koninginne-vrij-markt.
Noah wilde graag geschminkt  worden. Hij kiest eigenlijk altijd voor een Leeuw, maar dit keer wilde hij graag met de 'Holland' vlag erbij.
Ik vind het altijd zo schattig lijken! Noah verandert dan ook helemaal en begint echt als een leeuw te brullen e.d. Ik krijg elke keer weer een glimlach als ik deze foto zie.
Robert was met Koninginnedag veel weg voor het houten huis, maar hier had hij even een uurtje tijd voor ons. Dus even saampjes op de foto.
Tussen het rommelmarkt snuisteren door even een break. Hoe slecht, maar ik had zo'n zin in Warme chocolademelk met slagroom. Beetje na winteren denk ik.
Om Koninginnedag goed af te sluiten aten we bij onze favo sushi tent Okami Sushi.
Tot nu toe hebben we echt prima weer gehad deze vakantie. I love it! Ik vind de zon echt heerlijk.
Ik ben helemaal verliefd op deze P2 Liquid Sand Style lakken. Ze zijn onwijs mooi, hebben een apart effect en zijn een ramp om van je vingers te krijgen. Ik laat nog de volledige swatches zien!
 Ik kan echt niet zonder mijn styletang. Echt wat een verschil, en dat in 25-30 min. Sommige lieve meiden zeiden dat ze de linker kapsel mooier vonden. Nou lieve meiden, op de linkerfoto lijkt het op zich nog wel o.k. , Maar in real life is het echt een ramp. Echt onwijs droes en het ziet er dan best onverzorgd uit.
Ik was uitgenodigd door Benefit en Douglas om aanwezig te zijn bij een Benefit ontbijt. Ze hadden er o.a. deze schattige cake pops.
Femke was die dag met mij mee, en na een korte presentatie mochten we een brow job en een touch up ondergaan. Ik heb Femke als model neer gezet en zij onderging de hele Benefit behandeling.
De PR stagiaire van Benefit was helemaal in style en straalde een en al Benefit uit.
Na het event gingen Femke en ik even lunchen bij een pasta bar. We hadden allebei zin in een bordje pasta en hebben er heerlijk van genoten. 
 Na de lunch gingen we door naar Almere om bij de Primark te gaan shoppen. Nou echt wat een hel! We kwamen aan en er stond letterlijk een rij van 100 meter buiten te wachten. We zijn doorgelopen en zijn eerst nog wezen shoppen bij o.a. Kruidvat , V&D , Sephora en Didi. Toen we terug kwamen was de rij weg, maar de winkel was ook leeg. Het was echt een totale ramp bij de Primark. Echt, Primark Nederland kan nog wat leren van de Primark in Engeland en Spanje. Veel beter georganiseerd, alles wordt de hele dag bijgevuld en het personeel is er aardig. Ik stond echt versteld hoe onbeleefd en klantonvriendelijk winkelpersoneel is in Almere. En dan niet alleen bij Primark hoor, maar ik ben gewoon uitgescholden door Didi personeel met "hou je bek, bemoei je er niet mee" toen ik opkwam voor een klant die niks durfde te zeggen. Femke is woest weg gelopen.
Nou bij Primark heb ik bijna niks gekocht. Twee zonnebrillen, een ring , shirt voor ro en nootje en pantysokjes. Op aanraden van Marjolein kochten we deze base en top coats. Ik ga er geen artikel over maken, maar mijn eerste indruk is echt goed! Ik denk dat ik er nu tijdens de 1+1 actie er nog maar een paar bij ga halen.
Ook met Femke sloot ik de dag af in Groningen bij Okami. Femke wilde daar graag een keer eten, en zij is ook helemaal hooked. Ze vond alles ook heerlijk!
Deze ring kocht ik bij de Primark voor €3 en past perfect bij de liquid sand lak. Als je de ring zo ziet zou je niet denken dat ie van Primark is.
Lekker met mijn manneke samen eten en drinken. We genoten hier van lekkere verse pasta met courgette!
 Robert kwam thuis met deze doos bonbons. Hij had ze bij de Jumbo gekregen. Ik heb ze maar snel weggelegd, want deze helpen niet mee bij het creëren van een top figuur.
Het is vakantie maar moest toch ook een dagje stage lopen. Geen probleem, want ik heb het erg naar mijn zin op stage. Dit was 'mijn' werkplek voor de dag.
Pauze, dus even een lekkere appel voor de dorst :D
Deze kwam ik tegen bij de Xenos. Het is tempura zeewier met erg weinig calorieën. Het is echt een mix tussen ships en sushi, dus een perfecte snack voor mij als ik even ergens zin in heb.
Het PR bureau van Chloé stuurde mij dit leuke setje voor moederdag! De post its zijn een exclusief iets en is niet verkrijgbaar in de winkel voor klanten ( helaas, want ze zijn super schattig)
Ik ben weer een beetje aan het spelen geweest met nagellak. Dit keer met een melk pastel achtig ombre effect. 
Deze Quote kwam ik tegen op internet en vond hem echt zo toepasselijk en gaaf! Helemaal mijn style :D
 Gisteren was het zo'n lekker weer dat ik voor het eerst dit jaar een kortere legging aan trok. Deze heb ik ooit eens bij de Hema gekocht en heeft een leuke subtiele glitter aan de onderkant. De slofjes zijn van de Primark in Londen (volgens mij niet in Nederland geweest, maar ik kan het mis hebben)
Ik ben vrij en heb niks op de planning en wat doe ik? Lekker tutten en klaarmaken voor een leuke dag weg. Omdat het Bevrijdingsdag was en de winkels open waren, hebben we de fiets gepakt en zijn we even naar het centrum geweest.

Heel grappig, want zaterdag was ik (na stage) ook op de fiets in de stad en ik ben blijkbaar heel veel bezoeksters voorbij gefietst, want kreeg van 4 verschillende meiden te horen dat ze mij zagen fietsen.
Door het lekkere weer hadden we zin in een ijsje gekregen. Bij Toscane hebben ze de 'kan niet kiezen' bak, je betaald dan €7 en mag dan een bak vol smaakjes kiezen. Er gaan ongeveer 9 a 10 bolletjes in en die delen we dan met zijn drieën. Noah zijn gezicht was echt onbetaalbaar op deze foto. Hij kijkt echt met zo'n hoofd van "Zoveel ijs?"
Ik ergerde mij al een paar week aan onze voorraadkast. Het was echt een troepje en alles lag door elkaar. Na een uurtje hard werken, reorganiseren en overdatum dingen weg gooien was de rechter kant het resultaat. Lekker rustig en clean.

Dat was het weer voor deze week. 

Q: Hoe was jou week? Welke foto trekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.