maandag 13 mei 2013

DailySilSil - week 19

Elke maandag ochtend heb ik weer een DailySilSil voor jullie. Al ruim 1,5 jaar die ik dit elke maandag met heel veel plezier. Elke maandag weer met een nieuwe begin tekst. Helaas ben deze week een beetje inspiratie loos met wat ik hier moet vertellen. Ik heb dit echt nog nooit gehad, maar nu overkomt het mij toch eens een keer. Kijk mee naar mijn laatste vakantie week, want vanaf nu is het weer terug in het ritme komen van mijn normale week. 

Nu de lente weer lekker begonnen is vind ik de wat frissere en zoetere geuren erg lekker. Een favoriet is de See by Chloé.
Na een drukke maandag even lekker een ijsje eten met Noah. Wat was het toch een lekker weertje. 
Maandagavond richting de sportschool. Eigenlijk had ik veel te veel make-up voor de sportschool op, maar ik had echt geen zin om het er af te halen en ben toch zo heen gegaan :D
Ik vind steps echt heerlijk om te doen. Dit zou ik echt elke dag kunnen en eigenlijk wel willen doen. Wisten jullie trouwens dat ik mijn aerobics en steps papieren/diploma heb en hierdoor zelf ook lessen kan en mag geven. 
Vriendinnen dagje. We gingen met zijn vieren een dagje naar de Apenheul. Hier zitten we in de bus naar het park toe.
Wat we niet wisten, is dat we een speciale tas moesten hebben tegen de apen. Want tja, die boefjes proberen elke keer je rits open te maken. Maar wat waren de tassen toch lelijk :D
Op station deventer stond een machine waar je gratis een blikje cola kon laten bedrukken. Ik wilde eerst sillysilsil doen, maar dat kon helaas niet. Dus heb ik mijn eigen naam en die van Noah laten drukken. Noah krijgt geen cola en lust het niet, maar hij vond het super interessant.
Er waren in het park een aantal photoboots. Hier kun je op de foto met een aap. Hier hebben wij ons goed vermaakt.
Een kleine compilatie van die dag. Het was een gezellige en geslaagde dag die helaas wel met regen afsloot.
Een paar weken geleden kocht ik op de Albert Cuyp een smoothie met yoghurt, mango, banaan en kokos. Ik vond hem zo lekker dat ik hem thuis na gemaakt heb. Heerlijk is hij en echt een aanrader. Hij is lekker zoet, fris en gezond!
Met hemelvaart ging ik met mijn ouders naar Duitsland naar een leuke rommelmarkt. Ik heb een paar leuke dingen voor Noah en mezelf gekocht. Altijd leuk om er tussen te snuisteren.
Speciale loempia's gemaakt met mijn moeder. Hier hadden we een hele partij gerold en klaargelegd om gefrituurd te worden.
Jummie, wat zijn ze lekker geworden! Toch vind ik het echt leuk om zo iets te maken. Gezellig kletsen met mijn moeder en ondertussen rollen we een aantal loempia's.

Ik kreeg nog wat foto's van het PR bureau van Kiehl's.  Dit is een foto waar ik op sta met Helen en Tim. Elke keer als ik naast Tim sta lijk ik gewoon een uk, en ik ben bijna 1.80.
Niet heel flatteus, maar hier ben ik aan het kijken welke BB cream kleur het beste bij mij past.
Hier nogmaals een foto van mij tijdens het bekijken van de BB cream kleuren. 
Op zaterdag ging ik met mijn ouders boodschappen doen en kon ik het niet laten om een keer weer een fles coca cola vanille te halen.
En zo sta je op een trapje in de keuken om foto's te maken van voedsel in de keuken.
 Mijn ouders honden uitlaten. Wat een opgave met die kleine schatten, maar wel super leuk!
Mijn moeder en ik gingen met Moederdag naar mijn opa en oma. Mijn oma had lekkere monhoutaart gemaakt. Ik ben niet zo'n monhoutaart eter, maar zo nu en dan vind ik het wel erg lekker.
Mijn oma had flink uitgepakt en had heerlijke asperges met kreiltjes gemaakt. We hebben heerlijk genoten. 

Dat was weer mijn week. Op naar volgende week!

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.