maandag 20 mei 2013

DailySilSil week 20

Happy tweede pinksterdag allemaal. Ik denk dat op dit moment nog veel meiden genieten van een extra vrije maandag. Ik ook, en doe vandaag ook bijna helemaal niks. Afgelopen week heb ik wel een aantal leuke dingen gedaan en heb ik een aantal dagen mijn ouders gezelschap gehouden. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag. 


Een paar maanden geleden kocht ik er een rijstkoker bij. Ik heb al een grote, maar als ik voor mezelf snel een beetje rijst wilde maken voor de sushi dan was het zo'n groot ding. Dus kocht ik een kleintje van 1 liter er bij. Dit is een soort gelijke die nu bij Kruidvat verkrijgbaar is.

Ik kocht een tijdje geleden Dim sum bij de toko om zelf thuis te maken. Erg lekker zijn ze en helemaal als je ze even op een traditionele wijze stoomt.

Biodermal komt met een matterende zonnefluïde met een SPF 50+ voor het gezicht. Helemaal top. Ik hoop echt dat er een paar dagen zon aan komen zodat ik hem even goed kan testen met zon.

Dit stoere manneke weer naar school toe brengen. Wat is het ook een lekker ding!

Woensdag gingen we naar mijn ouders en moesten we direct nadat Noah vrij was naar de trein. Dus snel even langs de Burger King voor een snelle en ongezonde lunch.

We moesten ook langs de tandarts, iets waar ik niet echt een grote fan van ben. Gelukkig heb ik een hele leuke en goede tandarts en was alles weer tip top in orde. Noah wilde ook graag, maar vond het ook best wel spannend!

Hij kreeg na tijd een muntje waar hij iets mee uit de automaat kon halen. Erg leuk gedaan zo voor de kinderen.

Waar is Noah nou? Haha, hij kwam ineens met deze doos over zijn hoofd aanlopen. Hij voelde zich helemaal een robot met dit improvisatie pak.

Mooie quote!

Ik vond deze twee leukerds. Een telefoon hoesje/mapje van de Action en een Neon Roze paspoorthoes van Catrice.

Met een piraat in de cabrio van mijn moeder. Noah vind het echt leuk om bij mijn ouders zich als piraat te verkleden.

Omdat ik bij mijn ouders was moest ik met de trein naar stage. Dan ben ik toch wel blij dat ik in Groningen woon en het in een 15 min op de fiets doe. Nu moest ik eerst 20 min met de auto, toen nog 15 min met de trein en als laatst nog 10 min lopen.

Deze potten van Blond zag ik bij de Euro land en voor €4. Ik stond zo onwijs lang te twijfelen. Ik had ze eerst niet mee genomen, maar ben er uiteindelijk voor terug gegaan, want voor €4 wilde ik ze wel erg graag proberen.

Bij de C&A zag ik deze paspoppen met een grote SPF 20 als hoofd. Toch leuk en goed om te zien dat de mode wereld zich ook wat meer bezig houdt met bescherming van de huid.
Er gaat niks boven een kindermenu van de Ikea van €1,95. Zeker als er aardappeltjes zijn in plaats van patat. Ik moest wachten op mijn ouders en had nog geen lunch gehad en we zouden meeten bij de Ikea. Nou perfect om zo even te eten.
Scanner gevecht met mijn moeder bij de Jumbo Euroborg. Echt super grappig om met een eigen scanner je boodschappen te scannen.

Mijn slechte invloed op mijn moeder... She likes to please me! Baking time! 

Dat was het weer voor deze week. Lekker een aantal dagen bij mijn ouders, maar na volgende week begint het echte leven weer.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.