maandag 27 mei 2013

DailySilSil - week 21


Het einde van het schooljaar komt alweer in zicht en dat merk ik een beetje aan mijn ritme. Onregelmatige weken en veel andere dingen. Zo ook deze week. Pinksteren bij mijn ouders, schoolreisje Noah, mijn verjaardag die we alvast gevierd hebben en nog veel meer. Soms denk ik wel eens dat mijn week best saai is, maar als ik dan de foto's terug kijk zie ik toch weer veel leuke dingen. En dan laat ik nog niet eens alles zien, want ik vergeet vaak foto's te maken. Vorige week had mijn moeder eerst een hele lekkere shake gemaakt. De ingrediënten houdt ik nog even geheim ;)


's Avonds hebben we de cocktail uitgebreid met een scheutje drank. Echt jonge jonge, ik drink echt nooit. Het was erg lekker, maar de volgende ochtend had ik na 1 drankje al wel hoofdpijn.


Deze mooie ketting had mijn moeder ineens. Nou inpikken die handel! Mijn moeder vond hem mij ook leuker staan, dus ik mocht hem hebben. Hij is van Ebay, maar ik weet helaas niet de verkoper.


Woensdag was een hele spannende dag. Noah ging voor het eerst op schoolreisje. Noah vond het super leuk, maar ook erg spannend.


Zie dat gespannen koppie. Heerlijk om te zien. Hij vond het echt onwijs leuk en moest echt bijkomen van zo'n indrukwekkende dag.


Na twee weken een beetje drukte was de sportschool er bij in geschoten. Nou echt ik heb het gemist hoor!


Wil je het eten nog leuker en aantrekkelijker maken voor kinderen? Maak er een leuk gezichtje van. Gegarandeerd succes!


Deze nieuwe zonne mousse van Biodermal vind ik erg fijjn werken. Ik heb er een artikel over geschreven en vertel ook over UVA en UVB.


Ik vind het echt een leuke nieuwe rage. De fake fur nagels is helemaal mijn ding. Ik heb er gisteren op de site over verteld.


Ik bestelde via Ebay deze chopstick helpers. Sommige wisten niet echt wat dit is, maar dit zijn eetstokjes voor sushi e.d. waar kinderen makkelijker mee kunnen leren eten.


Tja, wat doe je om 03.00 's nachts? Met je moeder bellen en plannetjes maken voor een vakantie. Helaas zijn we nog niet uit een vakantie, maar na ruim 4 uur bellen moest ik echt maar eens gaan slapen :D Eerst viel mijn huis telefoon uit omdat hij leeg was, toen ging ik verder op mijn mobiel. Wisten jullie dat na twee uur bellen de verbinding automatisch verbroken wordt? Ik niet, maar ik moest opnieuw bellen.


Gekkie, ook niet even lachen ofzo. Nee alleen stout doen en die tong naar buiten steken.


We gingen voor mijn verjaardag naar het pannekoekenschip met mijn ouders en opa en oma. Ik ben pas dinsdag jarig, dus wees gerust die heb je niet gemist. Hier zie je mijn broertje met Noah in mijn piraten pak.


We deden het zeerovers banket. Dan krijg je een stapel pannenkoeken en mag je ze zelf beleggen met dingen. Erg leuk en lekker.


Ik kreeg een super schattig pakketje van mijn ouders.  wat zou er in zitten.. Ik wist dit keer totaal niet wat ik zou kregen van mijn ouders. Extra leuk zo'n verrassing.


Ik heb echt een super mooi gouden horloge gekregen van mijn ouders. Ik vind hem echt heel mooi classy en het is echt een tijdloos horloge die nog jaren mee kan.


Van mijn opa en oma kreeg ik geld en deze mooie klassieker. Een erg mooi beauty boek met vele tips en trics. Sommige trends die er in staan zijn erg verouderd en helemaal uit, maar heel veel dingen worden hedendaags nog toe gepast en sommige dingen uit het boek komen zelfs helemaal weer in.


Mijn look tijdens mijn verjaardag bij het pannenkoekenschip. Klassieke red lips en black eyeliner.


Ik ben echt enthousiast over de Max Factor nagellakken. Ze lakken lekker en hebben mooie kleurtjes.


Lekker ontbijtje met een broodje zalm en roomkaas. Jammie Jammie!


Zondag, gisteren, kwam er ook nog wat visite. Helaas belden wat mensen af, dus was het een klein groepje. Natuurlijk moest het huis even weer spik en span zijn.


Lekkere hapjes op tafel. Altijd gezellig zo tijdens de verjaardagen. In het midden zie je bruine balletjes. Dat zijn de 15 min. brownies van mijn moeders recept. Ik heb ze alleen in de cakepop maker gebakken. In de cakepop maker is het eigenlijk nog sneller dan 15 min.


Veel meiden vroegen naar de rode lipstick die ik op had. Zondag droeg ik hem weer. Het is de Catrice lipstick uit de Revoltaire lijn. Onder de lipstick heb ik wel eerst een lipliner aangebracht van Catrice, de 080 read my lips.  

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.