zondag 12 mei 2013

Dove Real Beauty Schetsen

Wij vrouwen zijn erg kritisch en kijken op een hele andere manier naar onszelf. We vinden onze neus te dik, hebben te kleine lippen, ons gezicht is te bol en hebben een ander zelfbeeld. Eigenlijk is dat belachelijk, want iedereen is mooi op haar eigen manier. Dove vind dit ook en is daarom met een prachtige reclame gekomen waar ik zelfs emotioneel door werd. Dove laat op een hele mooie manier zien hoe vrouwen over zichzelf denken en hoe andere mensen hun zien. Ik wilde erg graag dit filmpje met jullie delen.

Gil Zamora is een getrainde FBI forensisch tekenaar en tekende 2 portretten van 7 vrouwen naar aanleiding van een beschrijving van de vrouwen zelf, en iemand die omschreef hoe de vrouwen er uit zagen. Je ziet een groot verschil tussen het zelfbeeld en hoe iemand anders je ziet. Ik hoop dat deze film je inspireert om te laten zien hoe mooi je bent en dat iedereen mooi is op haar manier. 
Advertorial


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.