zondag 26 mei 2013

Essence guerilla gardening - knuffelbare nagels

Allereerst excuus, want het product wat ik nu weer ga aanprijzen is niet in Nederland verkrijgbaar. Ik heb de guerilla gardening nail effect powder in Duitsland gekocht omdat ik echt overtuigd was dat deze naar Nederland kwam. Eh wrong thinking, want helaas komt deze collectie van Essence niet naar ons landje. Eigenlijk stelt de collectie niet zoveel voor, maar er was één product wat ik echt top vond en dat is deze poeder die ervoor zorgt dat je nagels knuffelbaar en aaibaar wordt. Kijk mee naar een hoe het er uit ziet en welke lakjes ik heb gebruikt.



Ik heb van Essence de guerilla gardening nail effect powder in 02 mission flower met de nail art penceel uit dezelfde collectie. Van Sally Hansen heb ik twee lakjes gebruikt, de 520 Shrimply Devine en 500 pink at him



Ik heb er voor gekozen om al mijn nagels behalve mijn ringvinger in de kleur 500 Pink at him te lakken. Dit heb ik in twee laagjes gedaan. Op mijn ringvinger heb ik twee laagjes 520 Shrimply Devine aangebracht. Als het tweede laagje net aangebracht is en nog nat is breng ik de nail effect powder aan. Dit strooi ik er over en druk ik lichtjes aan met mijn vinger. Daarna pak ik het kwastje en veeg ik voorzichtig het overtollige weg. En klaar is je knuffelbare nagel.

Helaas blijft het niet de hele dag mooi, want met handen wassen en douchen beschadigd het toch ene beetje en is het zachte er een beetje af.

Mocht je nog wel in Duitsland komen en hem mee willen nemen, de Essence guerilla gardening nail efect powder kost €1,99

Q: Wat vinden jullie van de knuffelbare nagels?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.