woensdag 29 mei 2013

Gosh Summer Purple look + nieuwe producten


Een tijdje geleden was Jennifer voor mij bij het spring/summer event van Gosh. Tijdens dit event kreeg Jennifer een aantal nieuwe producten te zien en wat de trends zouden worden van deze zomer. Gosh komt met een aantal leuke nieuwe kleurtjes die ik vandaag aan jullie laat zien. Ook zal ik een aantal producten verwerken in een frisse look.


Vandaag laat ik een look zien met alle bovenstaande producten. Ik heb het blauwe palette niet gebruikt, maar deze swatches laat ik jullie natuurlijk wel zien. Dit doe ik samen met de andere producten die uitgebracht zijn in nieuwe kleuren. 


Intense Eye Liner Pen (05 Purple) - €8,80 
Een eyeliner pen met een stift puntje. Hiermee kun je erg dun en precies een lijntje zetten.

Gosh Velvet Touch Eye Liner  (Purple Stain) - €6,49
Ik ben echt fan van deze oogpotloden. Ze zijn zacht, hebben veel pigment en blijven erg goed zitten. Ze doen mij altijd denken aan de Urban Decay 24/7 glide on eye pencils.Volume Lip Shine (Raspberry Galore) - €9,49
Deze lipgloss geeft heel veel glans en heeft aardig wat pigment er in zitten. Helaas is hij wel plakkerig en daar ben ik nog zo'n fan van.


v.l.n.r. : Gosh Velvet Touch Eye Liner , Intense Eye Liner Pen en Volume Lip Shine

Zoals je kunt zien zijn alle drie de producten goed gepigmenteerd. Je kunt goed het verschil zien tussen het oogpotlood en de eyeliner. Het oogpotlood is wat dikker en heeft wat glans, de eyeliner is strakker en oogt wat meer mat.


Matt Duo Eyeshadow - €9,49
Leuke kleine duo oogschaduw palette die twee bij elkaar passende matte kleuren hebben.008 Dusty Purple en 007 Blue Jeans 
Zo op de hand geven de swatches een erg mooie pigmentatie af. Ze zijn mooi matte en de kleuren passen mooi bij elkaar. Je moet met deze oogschaduw wel wat meer moeite doen bij een look, want het aanbrengen gaat iets lastiger. 


Ik heb hier alle paarse producten gebruikt. Zo zie je de matte duo , de eyeliner en het oogpotlood. Ook heb ik hier de Gosh Growht Mascara gebruikt.


Op de lippen zie je hier de Volume Lip Shine. Ik vind de kleur en de glans onwijs mooi. De structuur is een klein beetje plakkerig en dat vind ik nooit zo fijn. Zeker niet als ik mijn haar los heb en ik elke keer plukken haar begin te happen omdat het blijft plakken. De producten zijn erg leuk, ik ben vooral enthousiast over de eyeliner en het oogpotlood, want die geven echt een top resultaat.

Gosh is exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat. 

Q: Wat vind jij van de producten van Gosh? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.