donderdag 30 mei 2013

Kneipp Nature kids

Tegenwoordig ben ik niet de enige meer die in huize sillysilsil aan het testen is. Noah wil altijd graag helpen en nu was zijn kans. Kneipp is met een leuke Nature Kids lijn gekomen. Een lijn met een aantal lekkere producten voor onder de douche, voor in bad en voor het haar. Kijk mee naar de producten en wat Noah en mijn mening is er over.Kijk, deze toverkracht bad is natuurlijk een geweldig product waar Noah direct van onder de indruk was. Ik liet Noah de blauwe en gele badzout in bad doen. Hierdoor veranderd het in groen, en dat oogt natuurlijk wel magisch. Er zit drakenfruit , wat heerlijk ruikt , en toverhazelaar in , dit is huidverzorgend, beschermend en verzachtend
Toverkracht €1,59De badolie is niet heel veel anders dan de badolie van Kneipp, deze is alleen wat milder. Deze badolie is echt een aanrader voor kinderen die vaak verkouden zijn of wel eens snotteren. Dit komt door de toevoeging van Thijm en Munt.
Badolie €8,99


Deze Toverdouche geeft de heerlijke licht zoete geur van aardbei. De toverdouche is mild en zacht en geeft echt een beetje een happy gevoel in de douche. Er is ook Bitrex toe gevoegd. Dit is een synthetische stof die wordt toegevoegd zodat iets onwijs bitter smaakt en niet ingenomen wordt door kinderen.
Toverdouche €4,99


Droomreis badschuim is echt een heerlijk product voor in bad voor het slapen gaan. Over het algemeen weet menig mens dat lavendel rustgevend en kalmerend is. Na een lange schooldag en spelen met vriendjes vind Noah het heerlijk even in bad te spelen en even tot zichzelf te komen. Er wordt door Kneipp aangeraden om tussen de 10 en 20 min lekker te laten badderen. De geur is echt heerlijk en stiekem laat ik altijd even de badkamer deur open staan zodat de geur een beetje verspreid over de bovenverdieping.
Droomreis Badschuim €4,99


Draken Shampoo & Douche is echt een favoriet van Noah. Hij vind hem heerlijk ruiken! Het drakenfruit geeft ook een heerlijk zoete geur af. Wat ook onwijs handig is, is dat hij voor huid en haar. Lekker makkelijk en zeker als je even snel snel moet. Ik vind het ook echt een pluspunt dat hij antiklit is, dus makkelijker doorkambaar. Echter moet ik wel zeggen dat ik altijd nog anti klit spray voor hem gebruik.
Draken Shampoo & Douche €4,99


Ik had de producten al eens zien staan in Duitsland en vind het echt een slimme zet dat ze het ook naar Nederland hebben gebracht. Noah vind het super leuk en ik denk dat veel kinderen hier voor vallen. De producten zijn geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar, houdt hier wel rekening mee.

Q: Wat vind van deze vrolijke lijn?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.