zaterdag 25 mei 2013

Max Factor Glossfinity Nagellak

Sinds deze maand is Max Factor met nieuwe Glossfinifty lakken gekomen. Een collectie met totaal 19 nieuwe mooie kleuren. De kleuren zijn uitgezocht door Path McGrath, de Global Creative Design Director bij Max Factor. Ik heb vandaag totaal 6 frisse kleuren om aan jullie te laten zien. Kijk mee naar deze leuke nieuwe vrolijke kleurtjes.


De lakken zitten in leuke vierkanten flesjes van 11ml. Dit vind ik persoonlijk erg grote flesjes. Ik ben meer van de kleine varianten, maar een mooie en goede lak vind ik niet misplaatst in een grotere fles. Ik vind ze erg mooi ogen zo naast elkaar. Ze vormen mooi naast elkaar en de gouden letters voorop vallen bij elke kleur goed op.

Bij alle swatches heb ik twee laagjes nagellak gedaan.

V.l.n.r. :  120 Disco Pink, 85 Cerise en 130 Lilac Lace


120 Disco Pink, Het is een mooie knal roze lak die echt een perfecte cream finish heeft. 85 Cerise , hij dekt helaas niet helemaal in twee dunne laagjes, maar een mooi kleurtje rood is het zeker!130 Lilac Lace , Ik denk dat dit één van mijn favorieten is. Hij heeft zo'n mooie cream finish, glans en dekking, en de kleur is ook erg mooi!


V.l.n.r. : 70 Cute Coral, 125 Marshmallow, 145 Noisette


70 Cute Coral, is een erg mooi licht perzik oranje kleur. Hij oogt een beetje pastel en geeft net niet helemaal een volledige dekking in twee laagjes. 125 Marshmallow, is een lekker liefelijk lichtroze lak die een erg mooie creamy dekking geeft in twee laagjes.145 Noisette, Is eigenlijk een beetje een buitenbeentje bij de andere cream lakken, maar wel een erg mooi buitenbeentje. Het is een donkerbruin lakje met paarse shimmer er doorheen. Erg mooi in zonlicht en bij flits. Het maakt de lak speciaal en interessant om naar te kijken!Ze lakken erg prettig en vind de kwaliteit erg goed. Ze blijven goed zitten, drogen snel, geven een mooie glans en het zijn erg mooie kleuren op de nagel. Ik ben eigenlijk wel erg enthousiast over deze lakken! Je hoeft eigenlijk geen top coat meer te gebruiken, al doe ik dat altijd wel omdat de kleur dan beter geschermd is en hij net dat extra glansje geeft. 

De Max Factor Glossfinity Nagellak is vanaf deze maand verkrijgbaar bij de drogisterij en kost €8,99 per stuk. 

Q: Wat vind jij van de kleuren? Welke is jou favoriet? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.