donderdag 16 mei 2013

Mijn geluks moment - Noah op de autoband

Mijn ouders hebben sinds vandaag een band in de tuin hangen voor Noah. Mijn vader is er een tijdje mee bezig geweest, want krijg maar eens een touw om een tak op 9 a 10 meter hoogte. De band hing nog geen minuut en Noah sprong er al in. Hij is er zo gelukkig mee en vind het zo'n leuk ding. Ik pakte snel mijn camera en maakte een paar leuke foto's. Normaal plaats ik niet zo snel zomaar een paar foto's online, maar deze foto's geven mijn zo'n happy gevoel, dat ik ze gewoon even wil delen.


Ik kan echt genieten als ik naar deze foto's kijk! Elke keer als ik er naar kijk krijg ik een glimlach op mijn gezicht. 

Q: Zouden jullie het leuk vinden als ik zo nu en dan iets er tussen door plaats met een persoonlijk tintje? Waar wordt jij gelukkig van. 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.