donderdag 2 mei 2013

NYC Foil Explosion Nagellak

Afgelopen zondag liet ik in de perszondag nieuwe nagellakken van NYC zien. Jullie waren massaal nieuwsgierig naar deze lakken dus laat ik deze twee vandaag aan jullie zien. Het zijn de NYC Foil Explosion lakken die in drie kleuren verkrijgbaar zijn. Ik laat jullie vandaag de blauwe en groene variant zien. 


013 Aqua Mystic is een helder blauwe metallic lakje. Hij dekt goed in twee laagjes en lakt erg streperig. Het is niet helemaal mijn kleur en vind hem niet mooi uit komen op de nagel.
014 Magic Earth vind ik een erg mooi groen kleurtje. Helaas is ook hier de lak weer erg streperig en heeft hij een metallic finish. 
Eerlijk? Ik vind de lakken echt zwaar tegenvallen. Ze zien er op het persbericht totaal anders uit. Op de persfoto hier onder lijkt het net of het lakje uit twee kleuren bestaat die in elkaar over lopen. Helaas is het totaal niet waar. Ik heb hierboven een close up gemaakt van de lakken en je ziet een zweempje zilver erdoor.
Eerlijk NYC, ik voel me een beetje bedonderd. Nu ben ik al niet zo'n fan van metallic lakken, maar als het er op de foto's dan ook nog eens heel anders uit ziet is het helemaal een afknapper. 

Vind jij de lakken wel erg leuk? Ze liggen vanaf nu in de winkel voor de prijs van €2,49 per stuk.

Q: Wat vind jij van de kleuren? Wat vind jij ervan dat een merk zo'n ander beeld creëert van iets?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.