vrijdag 31 mei 2013

Oriflame More by Demi Lipstick

In februari kwam Oriflame samen met Demi Moore met een collectie. De collectie bestaat uit prachtige producten zoals de nagellak en het mooi palette wat ik nog bijna dagelijks gebruik. Bij de collectie horen ook nog een aantal mooi lipsticks. In eerste instantie lagen ze bij mij in de kast en vond ik het eigenlijk heel erg zonde om ze niet te behandelen, want het zijn gewoon hele mooie lipsticks met mooi pigmenten. Kijk mee naar deze twee mooie roze tinten.


De hele collectie van Demi Moore zit in mooi gouden verpakkingen, zo ook deze lipsticks. De verpakking is wel heel erg interessant. Je moet op de onderkant drukken en door een mechanisme komt de lipstick dan er onderuit. Ik moet wel zeggen dat de dop erg plastic-achtig aanvoelt. Na een weekje in mijn toilettas had hij ook helaas al aardig wat krasjes.


 De lipstick is zacht en romig en heeft een erg mooie pigmentatie. De combinatie van kleur en voedende moisturiser voelt erg prettig aan en is echt top! Zoals je ziet lijken de kleuren naast elkaar niet heel erg verschillend. Echter zie je het verschil op de lippen wel erg goed!


Links zie je Pink Drama en rechts zie je Cherry Delight. Ze voelen onwijs prettig aan en geven mooi kleur af. De lipstick blijft prima zitten, maar overleeft een goede vettige maaltijd helaas niet helemaal goed.


De lipstick komt erg mooi uit op de lippen en hoewel de kleuren best opvallen door de pigmentatie, vind ik de kleuren totaal niet schreeuwerig.

Ik vind dat Demi Moore de samenwerking met Oriflame mooi heeft gedaan en een aantal mooi producten uitgebracht. Ik zie dat de lipsticks op dit moment zijn ze tijdelijk in de aanbieding, want normaal kosten de lipsticks €18 en nu zijn ze €11,99. Je kunt ze vinden in de webshop van Oriflame en ik denk niet dat ze nog onwijs lang verkrijgbaar zijn, dus als je ze wil zou ik ze direct aanschaffen. 

Q: Wat vind jij van de lipsticks? Welke kleur vind jij het mooist? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.