woensdag 8 mei 2013

P2 14H Lip Designer Velvet matte lipstick

En daar stond ik dan. Sinds een lange tijd had ik weer eens tijd om naar Duitsland te gaan om te shoppen bij de DM. Als ik bij DM kom dan kijk ik eerst altijd of er Limited Editions zijn van Essence en Catrice, en dan loop ik regelrecht naar het P2 schap. Het was mij nooit eerder opgevallen, maar ze hebben sinds kort een nieuw soort lipstick die ineens mijn aandacht trok. De P2 14H Lip Designer is een soort lipstick/lippotlood die een totaal nieuwe formule heeft en anders aanvoelt dan de meeste langhoudende lipsticks.

Ze zien er uit als een soort lipstick pennen, en door het langere formaat deed het mij direct denken aan long lasting. Veel long lasting lip producten zitten in een langwerpige huls en dan heb ik al snel de associatie met long lasting.
Er zijn totaal 6 kleuren , hiervan heb ik er 4 meegenomen. Eerst wilde ik er maar 1 of 2 meenemen, maar ik kon niet kiezen en ineens lagen er 4 in mijn mandje. Eigenlijk helemaal niet zo erg, want ze kosten ook maar €2,95 dus ééntje extra kan niet zoveel kwaad.
 De lipsticks zijn bij het aanbrengen heel erg gepignemteerd en brengen makkelijk aan. Ze zijn crème-achtig van structuur, maar tegelijkertijd ook een beetje droog. Het aanbrengen gaat snel, maar je moet wel oppassen dat je niet te snel een laagje over een laagje over nog een laagje aanbrengt. Dat doet de lipstick niet echt goed en gaat er dan te dik op liggen.

Na het aanbrengen worden ze erg droog (maar nog niet zo trekkerig als bij een long stay lipstick waar nog een glans over moet). Als je hem dan zo laat, dan laat hij bijna niet meer af en blijft hij lang zitten. Zodra je wat gaat eten vervaagt hij in het midden, maar nog niet rampzalig veel. Je kunt hem eventueel bij werken, maar ik ben er achter gekomen dat als je er na het eten een lippenbalsem er overheen doet hij weer heel erg mooi in de lippen blend en het lijkt alsof je hem net aangebracht hebt. Hij geeft dan natuurlijk wel wat af, maar bij blijft nog steeds prima zitten.
Op de bovenste foto zie je de swatches in gewoon daglicht , op de onderste swatch foto zie je ze in zonlicht.  Van links naar rechts zie je : 030 stylish plateau , 040 sweet peeptoe , 050 sexy high heel en 060 divine sling.

Ik heb de swatches op mijn lippen in daglicht gedaan, dit omdat dit de meest reële kleur is.  
030 stylish plateau: Eigenlijk nam ik deze mee voor Koninginnedag. lekker subtiel oranje die toch wel opvalt. Maar ik moet zeggen dat ik hem stiekem wel heel erg leuk vind staan en ik hem zeker vaker ga dragen. 
050 sexy high heel: Een mooie standaard rode kleur met een wat oranje ondertoon. Altijd handig om in je collectie te hebben. 
040 sweet peeptoe: Dat ik deze kleur mee ging nemen stond al snel vast. Wat een heerlijke kleur roze is dit! Er zit ook een heel subtiel soort glansje in. En ook al heb ik 30 roze kleuren lipstick, deze moest ik er echt nog bij hebben!
060 divine sling: Deze diep rode bijna aubergine kleur rood/paars vind ik ook onwijs mooi. Zeker voor het najaar of nu een avondje uit! Deze kleur moet je staan, en je moet er van houden, hij is niet voor iedereen geschikt. 
Ik ben best fan van deze Lip Designer Velvet matte lipsticks. Ik kan begrijpen dat sommige ze niet fijn zullen vinden, dus dat zou je zelf even moeten proberen. Ze zijn mat, blijven goed zitten, brokkelen niet af (zoals de meeste lipstains doen), zijn goed gepigmenteerd en blijven ook goed zitten als je er een lippenbalsem over heen doet. 

Ze zitten in het vaste assortiment van P2 en zijn verkrijgbaar in Duitsland bij de DM. De lip designer  velvet matte lipsticks kosten €2,95 per stuk en bevatten 3,3 gram.

Q: Wat is jou indruk over deze lipsticks? Welke kleur vind jij het best bij mij passen?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.