zondag 26 mei 2013

Pers Zondag #35

Goedemorgen, middag of avond. Is het alweer zondag? Ja het is alweer zondag. Deze week met iets minder nieuwtjes, dat kon ook eigenlijk niet anders want vorige week zat de perszondag bom en bom vol. Deze zondag met etos, babor, oriflame, sanex en rituals. 

Oriflam Seeing is believing eye cream

Een vervuilde omgevingslucht vermindert de concentratie zuurstof in het milieu. Als gevolg hiervan wordt de huid dof en grauw en kunnen er donkere kringen rondom de ogen ontstaan. Om de gevoelige huid van de oogcontouren op een intensieve wijze te revitaliseren en te verhelderen, ontwikkelde Oriflame haar nieuwste oogcrème binnen de Optimals-lijn, te weten Seeing is Believing Eye Cream. Verkrijgbaar via de Oriflame webshop voor €15 

Nederland geeft zich bloot

Met een bijzondere en prikkelende campagne, waar heel Nederland aan kan deelnemen, vraagt huidverzorgingsmerk Sanex extra aandacht voor de huid. De huid is immers ons grootste orgaan en daarbij niet alleen belangrijk, maar ook heel speciaal. Om die reden zet Sanex de komende weken de huid van veel Nederlanders op persoonlijke en smaakvolle wijze in de spotlight onder de noemer ‘Jouw huid verdient aandacht’ www.jouwhuidverdientaandacht.nl

Topfotograaf Sander Stoepker, die eerder al wereldsterren en politiek leiders als Bono van U2, Nelson Mandela en prinses Beatrix op de gevoelige plaat legde, fotografeert nu ook de gewone Nederlander. Middels een aantal fotoshoots  fotografeert Stoepker mensen naakt, vaak en profile, in hun favoriete pose, zodat de foto’s er stuk voor stuk stijlvol uitzien, geheel in lijn met de campagne van Sanex. Het huidverzorgingsmerk vraagt hiermee niet alleen aandacht voor de huid als belangrijkste orgaan, maar wil Nederlanders er ook op wijzen dat zij allen, met hun eigen huid, uniek zijn en dat iedereen de producten van Sanex kan gebruiken. Het maakt niet uit wat voor type huid je hebt, iedereen, vanaf 18 jaar, mag meedoen. De speciale fotoshoots vinden van 09:00 – 20:00  op onderstaande data in vier grote steden in Nederland plaats.

9 juni Groningen
16 juni Eindhoven
23 juni Rotterdam
7 juli Amsterdam

Jouw huid op televisie 
Sanex rolt naar aanleiding van de fotoshoots een landelijke campagne uit bestaande uit onder meer een televisiespot en bilboards. Alle Nederlanders die door Sander Stoepker gefotografeerd zijn, maken, mits zij toestemming geven, kans om met hun naaktfoto’s onderdeel te zijn van deze grootschalige campagne. Zo krijgt de huid de aandacht die het verdient.  
Aanmelden voor de fotoshoots kan via: www.jouwhuidverdientaandacht.nl/signup.html

Babor Body Cellular

DOCTOR BABOR BODY CELLULAR – dit zijn zes nauwkeurig samengestelde body performance producten. Ware kenners van de vrouwenhuid, afgestemd op de meest voorkomende probleemzones. Effectieve hightech werkstoffen op plantaardige basis verbeteren duidelijk de huidstructuur. Want, inderdaad, ze zijn er: probleemzones. Ze zijn geen mythe, maar wetenschappelijk bewezen. De leeftijd is hier niet alleen de schuldige. Ook hormonale schommelingen of invloeden van buitenaf hebben gevolgen voor het lichaam. Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum heeft de oorzaken van vijf typische probleemzones onderzocht en biedt met DOCTOR BABOR BODY CELLULAR een zeer effectief team exclusief afgestemd op deze lichaamszones. Prijzen liggen tussen de €50 en €70. 


Rituals Oriëntal dream

De nieuwe make-up collectie van Rituals is geïnspireerd op de oosterse betovering van duizend-en-één-nacht. Het resultaat is een rijke samenstelling van warme en levendige kleuren gemêleerd met stijlvolle glinsteringen. De rijke mineralen gecombineerd met echte edelstenen geven de make-up een zachte, lichte structuur waardoor de huid kan blijven ademen. Omarm de zomer en ontdek de kracht van edelstenen; laat lippen, ogen, gezicht en nagels de oosterse droom beleven. Vanaf mei 2013 is de nieuwe collectie verkrijgbaar in de Rituals-winkels, geselecteerde warenhuizen en op rituals.com.


Etos Zomer assortiment

De zomer staat voor de deur! Dat betekent genieten op het strand, picknicken in het park en barbecueën in de tuin. Etos introduceert een assortiment met zomerproducten, voor jou en jouw kinderen, waarmee je bij elke gelegenheid zonnig én goed voorbereid voor de dag komt. Van een zomerse top tot speelgoed voor op het strand. Met de vrolijke accessoires en de leuke kids producten van Etos, zijn jullie helemaal klaar voor de zomerzon! Het Etos zomerassortiment ligt vanaf maandag 27 mei in de winkels voor kleine prijsjes. En van 10 juni tot en met 7 juli krijg je zelfs bij besteding van € 15.- een mini lipgloss cadeau! OP=OP.

Q: Waar kijk jij het meest naar uit?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.