woensdag 1 mei 2013

Philips Lumea voor Moederdag


Het weer wordt buiten steeds beter, dus wordt het weer tijd om te gaan ontharen. Je wilt natuurlijk niet met haren onder je oksels of op je benen gezien worden dus gaan we massaal weer aan de slag met pijnlijke waxsessies en gehannes met loeischerpe of botte mesjes. Eigenlijk is dat helemaal niet meer nodig, want tegenwoordig heb je al hele handige apparaten voor in huis die het snel en pijnloos doen en ook nog eens ervoor zorgen dat de haren niet snel terug komen of gaan ingroeien.


De Philips Lumea is een draadloos ontharingssysteem gebaseerd op licht. Ontharen zonder pijn, moeite en geheel veilig thuis te gebruiken.  Philips Lumea werkt op basis van de Intense Pulsed Light (IPL) technologie, een op licht gebaseerde technologie die voorkomt dat de haartjes terug groeien. Na vier tot vijf behandelingen moet je al verschil merken. Voor een langdurig superglad resultaat dien je de behandeling met Lumea eens in de zes tot acht weken te herhalen.

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Test Philips Lumea nu zelf 100 dagen zelf uit, en krijg ook nog eens €50 retour op het aankoopbedrag. Ga voor meer informatie over het product  en de actie, naar www.philips.nl/lumea 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.