vrijdag 3 mei 2013

Shoplog : Shopping walhalla Newcastle met mams


Gisteren zagen jullie de vlog van mijn moeder en mijn weekend in Newcastle. Er werd al direct een aantal keer gevraagd of er ook een shoplog zou komen. Natuurlijk komt die er, want een weekend met mijn moeder weg betekent gegarandeerd leuke dingen shoppen. Dit keer een shoplog samen met mijn moeder. Het is haar eerste keer en ze vond het reuze spannend. Het is voor haar ook een grote stap om zo voor de camera te gaan, dus ik vind dat jullie wel lief voor haar moeten zijn. Kijk mee naar de geshopte spullen van mijn moeder en mij.

De shoplog duurt ruim 25 min, dus pak er echt even een kop thee en wat lekkers erbij en ga er lekker voor zitten. 

Zie je de video niet, kijk dan hier.

Q: Wat vinden jullie van de mega lange shoplog?  Doet mijn moeder het niet geweldig? Willen jullie dit eens vaker zien?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.