zaterdag 4 mei 2013

Vlog The Body Shop en Kiehl's - dagje Amsterdam

Afgelopen woensdag ging ik weer eens met de trein naar Amsterdam. Ik had maar liefst 3 afspraken, dus mijn dag was vol gepland. Helaas ging 1 afspraak niet door, maar ik had een high tea van The Body Shop en een presentatie onder het genot van wat sushi bij Kiehl's. Ik was mijn camera vergeten, dus ben ik met mijn Iphone aan de slag gegaan en heb ik gedurende de dag gevlogt. Kijk mee naar een erg leuk georganiseerde dag. 


Helaas is het geluid een stuk weggevallen, excuus hiervoor. Je hoort alles, maar niet heel hard en duidelijk.


Zie je het filmpje niet, kijk dan hier.


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.