donderdag 2 mei 2013

Weekend Shoppen in Newcastle

Ik ben vorig weekend met mijn moeder een weekend weg geweest naar Newcastle. Het was alweer een lange tijd geleden dat ik iets met mijn moeder had ondernomen en daarom hadden we een leuk weekend Newcastle geboekt. Ik ben ooit als meisje van 10 op een boot geweest naar Engeland en vond het daarom erg leuk om weer eens te doen. Mijn moeder en ik hebben onwijs veel geshopt en hebben een top weekend gehad. Ik heb het weekend mijn iphone als vlog camera bij me gehouden en neem jullie mee naar Newcastle.

Zie je de video niet, kijk dan hier.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.