woensdag 1 mei 2013

W.I.C. by Herôme - Mystic Japan

Vanaf mei komt W.I.C. by Herôme met een nieuwe collectie genaamd Mystic Japan. De collectie bestaat uit intense, volle en aansprekende kleuren. Ze zijn lekker opvallend voor de lente en zomer. Doen ze mij direct aan Japan denken? Nee, dat niet echt , maar mooi zijn ze zeker wel. Kijk mee naar de 6 mooie kleuren uit deze Mystic Japan collectie. 

Shizuoka, Nagoya, Yokohama, Nemuro, Kyoto en Sapporo
Shizuoka is een opvallende roze kleur. Hij heeft een heel klein blauw shimmertje er in zitten, hierdoor heeft hij net dat kleine beetje extra.
Nagoya is echt een kikkergroen kleurtje die een mooie cream finish heeft. Het is echt zo'n wasabi kleurtje.
Yokohama is een mooie lavendel paarse kleur. Hij heeft een cream finish, maar heeft er ook een heel klein glans shimmertje er in zitten die je alleen ziet bij zonlicht. 
Nemuro is een kanarie geel kleurtje die een cream finish heeft. Lekker vrolijk en zomers.
Kyoto is een echt hup holland hup oranje kleurtje. Het is een leuk lakje, maar niet heel speciaal. Wel vind ik de naam erg leuk, maar dat komt meer omdat mijn favo sushi restaurant in Amsterdam Kyoto Cafe heet.
Sapporo vind ik persoonlijk het leukste lakje uit de collectie. Zeker ook omdat hij een andere finish heeft die het net even wat specialer maakt. Het is een mooie hemelblauw lakje met een frost finish.
Ik vind de collectie niet heel erg speciaal, maar hij heeft zeker een aantal mooie zomerse kleuren. Ik vind de lakken van W.I.C. by Herôme altijd erg fijn lakken en ze drogen ook altijd snel. 

De W.I.C. Mystic Japan is collectie is vanaf mei verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. De lakken kosten: € 7,50 per stuk en twee stuks voor € 12,50.

Q: Wat vind jij van deze collectie en deze kleuren? Doet het jou aan Japan denken?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.