vrijdag 7 juni 2013

Aussie Street Art Special Edition

Ik ben echt fan van Aussie, en helemaal van de 3 minute miracle . Heerlijke haarmaskers die in drie minuten echt een goede treatment geeft aan je haar. Ik weet dat het 3 Minute Miracle echt bij velen geliefd is, het is dan ook het paradepaardje van Aussie. Deze zomer verrast Aussie je met een kleuruitspatting voor in je badkamer. De Colour mate, de reconstructor en de frizz remedy zijn er nu in een speciale street art edition en maken jou lokken stralen deze zomer.Natuurlijk heeft Aussie de formule hetzelfde gehouden, want die is gewoonweg top. Ze hebben de drie verpakkingen met oranje, rood of blauw versierd. Dit hebben ze gedaan bij de oranje Colour mate, deze is erg geschikt voor iedereen met futloos en gekleurd haar. De rode reconstrunctor is echt de besteseller tussen de bestsellers, alleen al in Engeland zijn er al ruim 34 miljoen van verkocht. Deze voedt het haar en geeft een extra glans aan het haar. Als laatst is er de blauwe frizz remedy, deze is erg geschikt voor iedereen die pluizend, statisch en onhandelbaar is.


Ik vind de verpakkingen van de 3 minute miracle altijd perfect. Je trekt de sticker van de onderkant en je knijpt er in. Hij lekt nooit, je hebt geen dop nodig en het is perfect te doseren. Echt een perfecte verpakking voor in de douche vind ik. Het enige wat nog handig zou zijn is een stukje doorzichtig zodat je kunt zien hoeveel er nog in zit.

Geloof me, wil jij zacht en verzorgt haar? Probeer eens deze 3 minute miracle , je gaat er van houden.

De Aussie Street Art Special Editions zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Etos en kosten €9,14. De Colour Mate variant is alleen verkrijgbaar bij de 30 grootste Etos winkels. 

Q: Voor welke variant zou jij gaan? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.