dinsdag 18 juni 2013

Biodermal Matterende Zonnefluïde SPF 50+ voor het gezicht


Biodermal is een merk die heel begaan is met de huid en goed kijkt naar verschillende soorten huidtypes. Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen. Vaak wordt er bij merken van het standaard uitgegaan en daarom is het soms heel lastig om net voor die ene huid een geschikt product te vinden. Biodermal weet dat de huid van het gezicht bij veel vrouwen kwetsbaar is en een goede bescherming nodig heeft. Nu zijn er wel meer merken die dit hebben, maar meestal krijg je er een enorme glim van op je gezicht. Biodermal is nu met een matterende zonnefluïde gekomen die een perfecte zonnebescherming geeft en de huid wat mat maakt.De zonnefluïde heeft een SPF 50+ , dus het is de hoogst haalbare bescherming die er is. Verder beschermt hij tegen UVA en UVB stralen. Hij zorgt er dus voor dat hij beschermt tegen verbranding, maar ook tegen vroegtijdig veroudering van de huid. Hier moet je denken aan lijntjes, rimpeltjes, uitdroging en zelfs huidverslapping. Biodermal heeft ook aan het huideigen NMF gedacht, het Natural Moisturizing Factor. Deze zorgt ervoor dat (simpel gezegd ) het vocht in de huid op pijl houdt.


Hij voelt heel licht aan en is eigenlijk niet zichtbaar. Het is iets totaal anders als een gewone zonnebescherming die vaak dik en vettig is. Omdat hij zo fijn aanvoelt kun je hem goed dagelijks gebruiken, zeker tijdens de zomermaanden. Wat ik persoonlijk erg fijn vind, is dat hij geen wit waasje achter laat.


De matterende zonnefluïde was al verkrijgbaar in SPF 20 en SPF 30, maar nu dus ook met deze SPF 50+. Hij is erg geschikt voor iedereen met een kwetsbare en gevoelige huid. Hierdoor kunnen meiden die gevoelig zijn ook eens in genieten van de zon. En mag of kun je deze zomer niet bruin worden, dan is deze ook erg geschikt (denk hierbij aan IPL behandelingen e.d.)

De Biodermal Matterende Zonnefluïde SPF 50+ kost €16,25 (50ml) en is vanaf nu verkrijgbaar bij een drogist bij jou in de buurt. 

Q: Welke factor gebruik jij op je gezicht?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.