donderdag 27 juni 2013

Bourjois - Bronzing zonder zelfbruiner *incl. Snookie Lookie*

Op dit moment zit het weer niet echt mee en is het nog niet echt mogelijk geweest om lekker bruin te bakken in de zon. Omdat je zo nu en dan toch een lekker gezond kleurtje wilt hebben heeft Bourjois een bronzing lijn uitgebracht met een aantal producten die je het gehele jaar een gebruinde teint geven. Totaal zijn het vier nieuwe producten voor lichaam en gezicht.Bronzing Primer - €13,49 
De bronzing primer is iets totaal nieuws voor mij. Ik had er nog nooit van gehoord en ik was dan ook wel erg nieuwsgierig naar het product. Het is een primer die een gladmakende en matterende werking heeft. Eigenlijk is de primer een beetje hetzelfde als alle andere primers, echter heeft deze een bruine tint er in zitten.


Op de huid zie je erg goed dat er een kleurverschil is en dat de primer echt een beetje een teint er in heeft zitten. Ik vind de primer erg fijn aanvoelen, en ik zie er wel de voordelen van in. Ja ik vind hem wel erg leuk en prettig in gebruik.


BB Bronzing Cream 8-in-1 €13,49
Als je van BB creams houdt en je wilt een kleurtje, dan is dit echt wat voor jou. Het is een product die verzorging en een zonnemake-up met elkaar combineert. Hij heeft totaal 8 eigenschappen :

  1. Natuurlijke egalisering 
  2. transparante teint
  3. glansbooster
  4. 16u lang hydratatie
  5. gladde huid
  6. langdurige bruine teint 
  7. SPF 15
  8. onmiddelijk fris gevoel


Tja eerlijk, ik ben sowieso niet van de BB creams dus ook deze gaat niet mijn voorkeur naar. geeft een glans, hij zit tussen een gel en een crème vorm in hierdoor geeft hij inderdaad wel een fris gevoel en glanst hij ook veel. Hij geeft bijna geen dekking en egaliseert daardoor ook minimaal.


Hier zie je de primer en de BB Bronzing Cream over elkaar op mijn rechterhand. Zoals je ziet geeft het een subtiele kleur verschil. Zo op de handen vind ik het erg mooi lijken.


Maxi Delight Bronzer - €13,99
Ik hou echt van bronzing poeders. Ik gebruik het bijna elke dag om te shapen en mijn hals en decolleté iets bij te kleuren. De Bronzer zit in een grote ronde disk, dus je doet er onwijs lang mee. Hij is verkrijgbaar in twee tinten, de licht/medium en de mat/gebruind. Ik heb hier de Licht/Medium variant.


De bronzer heeft een licht gouden parelmoerdeeltjes die een stralende glans geven. Hier moet je van houden, want matte bronzers geven vaak bij het shapen een natuurlijker effect. Deze met een klein glansje is vaak wel erg mooi op het decolleté en geeft net dat beetje ext

Hier zie je dat de bronzer erg mooi en subtiel is. Ik vind de shimmer er in echt onwijs mooi. Het is niet te opvallend en geeft net dat beetje extra. Vaak is het all over glitter, en dat heeft deze gewoon niet. Erg mooi!


Poederkwast - €12,49
Bij de collectie zit ook een leuke compacte poederkwast. Hij heeft een beetje de vorm van een kabuki kwast en is erg makkelijk in gebruik. Hij is makkelijk voor bij de bronzing poeder. Helaas heeft hij een beetje harde stugge haren, hierdoor prikt hij een beetje. Jammer, want dat vind ik wel erg belangrijk aan een kwast.


Fabulous Bronzing Mousse - €13,99
Dit vond ik een spannend product. Een instant tan body mousse voor het lichaam. Het is een mousse zonder zelfbruiner, dus leuk voor een dagje en onder de douche is het weer erg makkelijk te verwijderen. Het zit in een grote pomp flacon, dus je kunt er lekker je armen en benen met insperen.


Ik wilde direct testen en bracht een beetje aan op mijn linkerbeen. Hier zie je goed dat links en rechts zo goed als gelijk zijn qua kleur.


Het is echt een beetje een vloeibare mousse variant die er in het begin heel donker uit ziet.


Bij het inmasseren merkte ik al direct dat het heel waterig is bijna een soort van verdwijnt. Maar waar gaat het dan heen?

Inderdaad, op mijn handen. Die was echt oranje/bruin en leek heel vies. Het trok er ook gelijk in en tijdens het handen wassen kreeg ik echt niet alles er af. Ik raad het dan ook aan om het met een watje of een bronzing handschoen te doen.


Na het aanbrengen en uitsmeren op het been zag het er zo uit. Links met de bronzing mousse , rechts zonder.   Je ziet een subtiel verschil. Het ziet er mooi uit, maar eerlijk ik vind het geen handig spul. Als het gaat regenen ben ik bang om allemaal vlekken op mijn benen te krijgen. Dus helaas, het idee is heel leuk maar niet helemaal handig naar mijn mening.

Dan de producten op mijn gezicht. Tja wat moet ik zeggen, schrik niet ;P


Ik moet als beautyblogger natuurlijk alles testen maar kon geen gewoon gezicht trekken tijdens deze foto's . Laat ik 1 ding zeggen. Ik ben over de primer en de bronzer erg tevreden, maar gebruik als blondine niet alle producten tegelijk, want dan krijg je dit. Echt wat een ramp :D Ik en bronzing producten gaan gewoon niet goed samen. En echt persoonlijk vind ik de bb bronzing niks, maar dat is persoonlijk. Ach laten we zeggen you can go over the top :D


Wil je een snookie lookie dan is een combi van alle producten echt een aanrader.


De producten liggen al in de winkel en zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt. 
Ici Paris XL heeft tot en met 7 juli 1+1 gratis op alle Bourjois producten. 

Q: Maak jij wel eens gebruik van een bronzing of bruinings product?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.