donderdag 6 juni 2013

Budget liefde - P2 Sand Style nagellak

Vorige week plaatste ik al een artikel met een Budget liefde die uit het buitenland kwam. Vandaag heb ik nog een budget liefde voor jullie, dit keer geen oogschaduw maar nagellak. Ik weet dat ze moeilijk verkrijgbaar zijn, maar wil ze toch erg graag met jullie delen. De P2 Sand Style lakken zijn net als de Liquid sand lakken van O.P.I., maar dan veel voordeliger. Er zijn totaal 6 kleuren en ik heb er 5 om aan jullie te laten zien.P2 heeft verschillende lijnen nagellak en bij elke nagellak hoort een ander soort flesje. Zo hebben de sand style lakken een vierkanten flesje met een ronde dop. Ze doen mij qua flesje echt denken aan Hema en Max Factor. Er zit 11ml. lak in een flesje en dat is echt veel en spot goedkoop, want je betaald €1,95 per lak. Ja dat lezen jullie goed, dat is wel een tripje Duitsland een keer waard.


020 Lovesome, Is een mooie roze kleur met gouden en roze glitters er in. Hij neigt een beetje naar rood, maar ik moet zeggen dat het roze toch echt overheerst. 030 Seductive, Is een onwijs mooi donkerpaars kleurtje. De basis heeft een mooie kleur en daardoor zitten dan erg mooie houden en roze glitters.040 Illegal, Ik denk dat ik deze het minst interessant vind, maar nog steeds is hij erg mooi! Het is een knal rode kleur met daardoor een paar gouden shimmers die niet helemaal naar boven komen. Hij zit een beetje tussen liquid sand en textured nails effects050 Confidential, is een prachtige nacht blauwe kleur als basis met een gouden, groene en blauwe glitter er door. Ik vind hem echt heel speciaal en lekker opvallend!060 Strict, Is dit een mooi lakje, of is dit een mooi lakje. Hij is antraciet donkergrijs met zilveren glitters er in. Hij heeft iets lila roze er door zitten die bij bepaald lichtinval te zien is. 


Ik ben helemaal fan van deze Sand Style lakken en kan er elke keer niet vanaf blijven. Ze lakken erg prettig, drogen super snel en eigenlijk blijven ze zonder top coat ook erg goed zitten. Ik draag er vaal wel een top coat over en dat geeft ook een mooi effect. Ze zijn dan niet zo grof en stroef en zijn dan iets meer glanzend. 

De P2 Sand Style lakken zijn verkrijgbaar bij de DM in Duitsland en kosten €1,95 per stuk. 

Q: Wat vind jij van deze lakken? Hou jij van de liquid sand structuur? Welke is jou favoriet?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.