maandag 3 juni 2013

DailySilSil - Week 22

Op het moment dat je dit leest zit ik waarschijnlijk nog in mijn Examens. Ik heb deze maandag mijn aftoetsing voor het gelaat en dat houdt in dat ik een ochtend en middag vol modellen heb die ik moet behandelen. Ik hoop dat alles goed gaat en dat ik ergens later deze week kan melden dat ik al mijn bekwaamheden gehaald heb. Afgelopen week was het mijn verjaardag en heb ik een paar leuke dagen gehad. Kijk mee naar mijn afgelopen week. 

Maandag besloten we tijdens ons tussenuur even lekker buiten te gaan zitten en te genieten van de zon. Heerlijk was het!

Eigenlijk ga ik al een tijdje elke maandag avond naar steps in de sportschool. Steps is echt mijn all time favorite sport. Ik heb het al wel eens vaker verteld, maar ik heb tijdens mijn sportopleiding ook de richting van aerobics en fitness gedaan. Bij aerobics krijg je natuurlijk aerobics , maar ook steps, en steps is echt mijn ding. Ik kan me er echt uren bij uitleven. Je kunt oneindig variëren en je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als je wilt.

Echt waar, en zo ineens ben je 25 jaar. Wie jarig is trakteert en daarom heb kun je nog steeds meedoen aan mijn Birhtday Winactie.

Ik kreeg van mijn schoonouders een mooi zonnig bloemetje voor mijn verjaardag, om toch een beetje de zon in huis te halen.

Op mijn verjaardag was het echt heerlijk buiten. Dus even genieten in de zon. Dus lekker zonneproducten testen. Noah is ook even aan het testen geweest.

Woensdag had ik een heerlijk dagje. Eerst naar Primark. (Willen jullie een shoplog?)

Ik wist niet niet dat Nederland ook BackWerk heeft. Ik ken Back Werk van Duitsland. het is een soort Bakker Bart alleen kun je zelf pakken wat je wilt. Erg leuk en niet duur!

Na Primark ging ik naar Rituals naar de 'Rituals City Spa'. Ik kreeg hier een heerlijke gezichtsbehandeling. Hier gaan jullie laten nog meer over horen.

Ik ben stiekem ook nog even naar de Riviéra Maison outlet store geweest. Allemaal mooie dingen, maar ik heb me ingehouden en niks mee genomen.

Om mijn perfecte 'me' dag af te sluiten at ik een klein hapje sushi voordat ik weer de trein terug naar huis pakte.

Op donderdag moest ik een hand model mee naar school voor shellac. Ik vind dit echt onwijs leuk te doen en binnenkort heb ik mijn examen er in. Zodra ik deze gehaald heb wil ik het er graag bij anderen gaan doen. Het ziet er altijd zo mooi uit en het blijft echt minimaal 3 weken goed zitten!

Quote die me erg aanspreekt.

Mijn moeder kwam met de auto langs een stoepje toen we parkeerden. Daardoor hing de nummerbord een stukje los. We hadden dit direct door dus gingen ducktape kopen. Toen we terug kwamen zagen we dit briefje van een attente parkeer controleur. 
Voor mijn verjaardag geef ik dit leuke pakket weg. Je kunt nog tot morgen hier meedoen.

Een lekkere laat ontbijtje voor mij met een bagel met roomkaas en gerookte zalm.. Echt perfect al zeg ik het zelf.

Ik had niet door dat mijn Catrice nagellak lade al zo vol was. Ik ben echt een nagellak verzamelaar en kan ze ook erg moeilijk weg doen. Helemaal merken waar ik veel lakjes van heb.

Een zondag alleen thuis. In de ochtend even de was gedaan en de keuken schoongemaakt en de rest van de dag heb ik heel weinig gedaan en genoten van een middag vrij. Dus ik heb heerlijk mijn nagels even gelakt. Binnenkort komt een how to op de site.

Bij mijn dagje vrij hoort ook het 'niet koken' dus lekker een pizza vol gegooid en in de oven gegooid. 

Q: Hoe was jou week?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.