maandag 10 juni 2013

DailySilSil - Week 23


Is het alweer maandag? Ja het is alweer maandag. Mijn week is echt zo voorbij gevlogen. Ik heb het onwijs druk gehad en heb ook erg veel (leuk) dingen gedaan. Zo heb ik mijn Examens gehad voor het gelaat en heb ik deze gehaald. Ben ik lekker van de zon gaan genieten in de achtertuin en heb ik een paar keer heerlijk uit eten geweest met mijn ouders. Jongens wat heb ik genoten! Kijk maar wat ik allemaal gedaan heb. 


De week begon direct goed. Maandag had ik de hele dag mijn examens. Dat betekent van 08.30 tot 15.30 alleen maar praktijk examens. Je behandeld dan de hele dag modellen. Zo moet je verven, epileren, harsen, massages, handverzorging, mannenbehandeling en nog veel meer. Dus het leek wel of ik op vakantie ging, want een koffer vol witgoed (schone handdoeken, Kompressen enz enz.), een beautycase vol make-up en een tas met mijn dagelijkse dingen. En ik had mijn pak hier al aan, dus die zat er niet eens in.

Ik had mijn vader was als laatst mijn model, dus toen ik klaar was zijn mijn ouders en ik lekker uit eten geweest. We hadden wel erg veel zin in sushi en hebben weer heerlijk gegeten bij Okami.

Dinsdag had ik een soort inwerkdag bij mijn nieuwe stage voor na de zomervakantie. In de zomervakantie werk ik een paar weken in haar salon omdat zij op vakantie is. Super leuk natuurlijk! De salon waar ik ga stagelopen/werken zit in een splinternieuwe sportschool nog geen 5 min fietsen van mijn huis.

Super blij met mijn nieuwe Primark shawl. Net nieuw gekocht samen met nog een aantal andere leuke dingen.

Woensdag had ik een afspraak gemaakt bij het gemeentehuis. Ik moest mijn paspoort verlengen en had geen up to date pasfoto's meer. Bah wat haat ik pasfoto's. Ik sta er nooit leuk op en persoonlijk vind ik de pasfoto's van anderen ook altijd tegenvallen. De personen zien er in het echt altijd zoveel leuke en mooier uit.

Nou mensen het moet in de krant!, Ik vind gewoon mijn pasfoto leuk. Ik sta er , al zeg ik het zelf , leuk op en het ziet er mooi uit! Nu nog wachten tot ik mijn paspoort mag ophalen.

Lekker bakken in de zon! Schrik niet, ik wordt altijd na 3 min al rood. Niet van verbranding, maar van de hitte. Mijn gezicht ziet er ook altijd vuurrood uit, en na zo'n 30 min uit de zon trekt het ook wel weer weg.
En ik smeer mij goed in, dus daarom ook de glim op mijn benen.

Yeahhhhh... Woensdag kreeg ik uitslag van de examens. Ik heb alles gehaald! En met het hoogst haalbare. Het klinkt misschien een beetje raar, maar bij ons kun je een 4 halen en dat is het hoogst haalbare, en dat had ik dus.

Iemand die ik volg op instagram plaatste deze foto. Nu volg ik GTST niet echt en ben ik niet echt een groupie achtige persoon, maar ik ga hier wel even heen. Zijn er meiden die ook heen gaan? Laat het even in de comments weten!

Wauw ik voel me zo vereerd. Al zoveel bloglovin' volgers. Ik heb het allemaal aan jullie te danken. Ik vind het zo'n geweldig gevoel!

Mijn stoere vent ging afgelopen weekend uit logeren. Hij is echt zo'n lekker ding! Ik miste hem direct al heel erg, maar ik weet dat hij het onwijs naar zijn zin heeft gehad!

Leuke zomerse producten van Bourjois die ik nu aan het testen ben. Ik ga er zo snel mogelijk wat over online zetten nadat ik het goed getest heb.

Ik ging vrijdag op de fiets naar de opleiding voor mijn les acne. Op de terug weg ging ik even een boodschapje doen bij de Lidl, deze zit niet bij ons in de wijk, maar vind ik wel een erg fijne winkel. Ik zag daar deze neppe bounty ijsjes en oh boy, wat zijn deze lekker.

Mijn life savers op dit moment. Biotherm voor de benen , Kruidvat voor armen + decolleté , en Biodermal voor schouders en nek.... Tja, je moet weten waar je het eerst verbrandt natuurlijk, dus die smeren we het hoogst in. Ik moet zeggen dat het voor mij erg goed werkt, want ik ben nog niet verbrand. 

Omdat Noah uit logeren was vond ik het wel gezellig om naar mijn ouders te gaan. Natuurlijk gaan mijn moeder en ik weer dingen voor de site doen, dus ik liep weer te zeulen met onwijs veel spullen voor 2 nachtjes slapen. Ik denk serieus dat ik een alles in die roze tas had kunnen doen voor mezelf.... De rest was allemaal voor de site e.d

Het testen van producten. Ik voelde me een beetje Umpa Lumpa... Op de foto valt het nog mee, maar mijn moeder zei ook direct dat ik wel erg bruin/oranje leek.. hmmm tja, daar was ik al bang voor.

Beetje uit mijn comfort zone, maar hier heb ik de mega donut in mijn haar.  Veel meiden zeiden dat ze het zonder shawltje leuke zouden vinden, maar zonder shawltje leek het heel raar omdat ik al mijn haar ergens moest wegwerken.

Ik wist helemaal niet dat Essence zo'n uitgebreide Pure Skin lijn had. Onwijs veel producten voor de jonge en onzuivere huid.

's Avonds heerlijk de bbq aan gedaan en lekker gegeten. Mijn vader heeft echt heerlijk vlees in zijn slagerij!

Mijn moeder wilde een leuke nail art op mij proberen, dus lekker vrolijke kleurtjes erbij gepakt. Vrijdag komt hij online.

Gister avond gingen we heerlijk asperge buffet eten. Wat een heerlijke dingen hadden ze. Ik was helemaal in een gerookte zalm bui, want heb wel 4x een portie gerookte zalm gepakt. Heerlijk!

Dat was weer mijn drukke maar leuke week.

Q: Hoe was jou week?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.