maandag 17 juni 2013

DailySilSil - week 24


Hi lieve girls, en boys. Het is alweer een nieuwe week en mijn zomervakantie begint bijna. Afgelopen week ben ik weet met een clean start begonnen met eten en drinken en bewegen, heb ik een top weekend gehad en zie je wat kleine dingen voor de site. Kijk mee naar mijn leuke week vol kleine belevenissen + mijn totale make over. 


Afgelopen week ben ik week lekker bezig geweest en ben ik elke dag op de fiets naar school geweest. het is elke keer 6,5 kilometer heen en 6,5 kilometer weer terug. Het gaat veel sneller dan met de bus en ik verbrandt ook nog aardig wat calorieën.

Ik krijg erg vaak 's avonds lekkere trek en vaak heb ik dan zin in iets zoets. Aangezien ik niet altijd direct ongezond wil doen heb ik een nieuwe lekkere gezonde snack ontdekt.

Tja de twee kanten van een beautyblogger. Whaha , ja ik durf beide kanten prima te laten zien. Rechts had ik een look gemaakt. Daarna begon de zon heerlijk te schijnen en heb ik mijn make-up er af gehaald en ben ik gaan zonnen. Dus tja, dan zie je er zo uit ;)

Heerlijk stamppot andijvie gemaakt en had een hele speciale tafelgast. Spiderman himself.

Onderweg naar de winkel kwamen we deze 'Ghostbuster' kerel tegen. Zelfs Noah keek er raar van op. Voor de meiden die niet weten wat Ghostbusters is? Google het even, echt een film klasieker :D

Heerlijk wokken met veel lekkere groenten! Snel makkelijk en goed voedzaam.

Mijn haar weer eens gekruld met de Remington perfect waves. Binnenkort zien jullie hier meer over.

Leuke zomerse armbandjes nu verkrijgbaar bij de Etos. Je krijgt ze bij Nivea producten en op=op. Totaal zijn er 15 verschillende verkrijgbaar.

Het geeft mij altijd een lach op mijn gezicht als ik een mail, app of iets anders krijg van mijn moeder. Ze noemt me altijd 'he babe'. Super lief, Luf ya mams.

Ik denk wel de meest komische foto van de foto's die bij elkaar stonden. Helaas was mijn haar de volgende dag niet meer te redden na twee regenbuien.

Gellak bij Linda gezet. Ik vind het echt super leuk om te doen, dus als er mensen zijn die interesse hebben in Gellak/chellac in Groningen e.o. Ik hoor het graag.

Paspoort ophalen bij het gemeentehuis. Ben er gelukkig weer de aankomende 5 jaar vanaf.

Na een lange schooldag en 2 uur in de sportschool vond ik het wel tijd voor lekker benen omhoog en op bank en niks doen. Ik merk echt dat ik de laatste tijd meer kan genieten en vaker even een rustmoment voor mezelf neem.
En zo is het maar net! Vecht voor iets wat je graag wilt.

Ik moest nieuwe tandpasta hebben en zag ineens deze staan voor 1+1 gratis. Aangezien de originele mij goed beviel wilde ik deze wel proberen. Ik wissel wel regelmatig van tandpasta, dus een favoriet heb ik niet echt.

Omdat ik de hele week zo veel beweging gehad heb ik mijzelf vrijdag getrakteerd op lekkere home made sushi. Ik heb weer genoten.

Het is zover, na 1,5 week testen haalde ik de gellak van Sensationail er af. Wat een rot klusje is het ook het er af halen.

Weer een laagje gellak er op en daaroverheen deze oh zo mooie groene lak van P2.

Zaterdag was de eerste shop in Shop van The Body Shop een feit. En dit keer niet in de randstad, maar gewoon in mijn stad Groningen.

Ook ging ik nog even langs mijn lieve Sephora/Ici collega's en spotte ik voor het eerst het merk BE in de winkel. Ik heb het merk natuurlijk al wel bij het PR bureau gezien, maar toch ziet het er in de winkel weer heel anders uit.

Zaterdag ging ik voor het eerst sinds maanden weer eens op stap. En dan niet even een drankje doen, maar gewoon echt stappen. Dus ik ben lekker lang aan het tutten geweest.

Gezellig met Corine bij Marianne. Marianne was jarig en omdat we gingen stappen had Corine mij gevraagd of ik haar make-up wilde doen voor de avond. Natuurlijk, vind ik alleen maar leuk!

We gingen met 5 vrouwen de stad in... Allemaal 25+ en allemaal al een tijdje niet meer uit geweest. Hier de drie moeders van het stel die los zijn gegaan. Wat hebben we het gezellig gehad en we hebben nu ook gezegd dat we dit zeker vaker gaan doen!

Gister was het Vaderdag, en hoewel ik mijn vader niet gezien heb (omdat ze een weekend weg zijn) heb ik papa wel even kunnen laten weten dat hij de liefste vader van de hele wereld is :D

Noah komt er aanlopen en zegt kijk mam dit is stoer... Gewoon te erg voor woorden! Ik moest er natuurlijk wel onwijs om lachen eigenlijk, maar  het mag natuurlijk niet. 

Deze diva kon natuurlijk weer niet van mijn sieraden af blijven. 


Q: Hoe was jou week?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.