maandag 24 juni 2013

DailySilSil - Week 25

Goede morgen deze maandag morgen. Het is weer tijd voor een leuke en volle dailysilsil. Ik heb een leuke en drukke week gehad en heb leuke dingen mee mogen maken. De week begon met heerlijk warm weer en eindigde helaas in veel regen en bewolking. Kijk mee naar mijn week met Action, vriendinnen, Noah, meetings, sportschool, een paar dingen die ik onder andere heb ontvangen en gezelligheid met mijn ouders bij o.a. de Ikea.

Maandag middag was het lekker weer en besloot ik om samen met Noah even langs de Action te gaan. Met deze spulletjes kwam ik weer thuis. 

Maandag avond had ik op de school van Noah een ouder gesprekje. Het ging over de voortgang van Noah en of hij na de vakantie naar groep 2 mag. Nou Noah doet het prima op school en hij mag naar groep 2. Ik was natuurlijk super trots.

Dinsdag was het heerlijk weer en kwamen er wat vriendinnen langs om een gezellige ochtend/middag te hebben. we gingen eerst even lekker theeleuten.

Daarna gingen we wat dingen doen. Eerst heb ik de meiden opgemaakt en werden de wenkbrauwen van Miranda geverfd. Whaha wat een improvisatie zo.

Omdat het zulk lekker weer was en de 30 graden bijna gehaald werd gingen we lekker buiten zitten. Patat, zon, vriendinnen, muziek en make-up, de perfecte combi voor een geslaagde dag.

Shine like a diamond, maar goed ingesmeerd was ik wel! Ik ben deze zomer nog geen 1x verbrand puur door het goed insmeren.

Ik wilde door het warme weer mijn sport schema niet in de war gooien, dus ging gewoon in de hitte naar de Sportschool. Nou blijkbaar hebben heel veel mensen niet de moeite genomen om heen te gaan, want het was zo rustige dat ik op een moment helemaal alleen in de cadrio zaal stond.  Ik heb het die dag wel wat rustiger aan gedaan, want ik zweette echt zo veel!

Heerlijke zomerspiesjes voor Noah gemaakt. Dit keer met appel, banaan en mango. Hij heeft heerlijk gesmuld en eet door het zo op een stokje te doen veel meer fruit dan gewoon in een bakje.

Zwitsal is met een super leuke mini luiertas gekomen die ook super handig is als toillettas. Ik heb Zwitsal altijd al een leuk merk gevonden en vind de geur van het merk altijd heerlijk!

Batiste bereidt je goed voor op het festival seizoen wat er nu aan komt. Dus borstel, droogshampoo en een regen poncho voor mee in je tent.

Donderdag middag was onze laatste les van dit schooljaar en hebben we een soort spontane hightea gehouden. Iedereen had wat lekkers mee genomen. Ik had zelf wraps met roomkaas , cashewnoten , sla en gerookte zalm of ham gedaan. Nou ze gingen hard. Iedereen vond ze super lekker en ze waren in no time op!

Ik kreeg van insiders een mega grote doos met Good Energy drankjes. Nou wij gaan hier op kantoor flink testen!

Na een paar heerlijke dagen was het over met het mooie weer en kwamen de buien.

Deze week ben ik 4x naar de sportschool geweest. Wat vind ik het toch heerlijk om mij daar een uurtje te vermaken!

Vrijdag ging ik naar Utrecht voor een zakelijke afspraak en zat ik al om 08.00 in de trein. Ik was echt nog zo moe dat ik nog even mijn ogen dicht heb gedaan in de trein, nou dat doe ik echt nooit maar ik was er echt even aan toe.

Door de stromende regen in Utrecht wachten op mijn afspraak. Gelukkig had ik een paraplu mee en kon ik schuilen.

Samen met Kirsten op de foto onder de paraplu. We hebben leuk gekletst over bloggen ,beauty en alles er omheen.

Het mooie uitzicht in Utrecht. Jammer dat de zon niet scheen, want anders was het er nog mooier.

Terug naar het station lopend ben ik nog even de Douglas in gelopen en heb ik mijzelf verwend met twee leuke NYX producten. Binnenkort laat ik er meer over zien.

Bij thuiskomst waren er weer een paar pakketjes geleverd. In één van de pakketjes zat deze super leuke usb stick in de vorm van een Puma parfum flesje.

Door het warme weer had ik voor Noah het badje in de tuin gedaan , maar omdat het kouder werd had ik hem leeggegooid en op de kop gelegd. Nou hij is nu weer helemaal gevuld met regenwater van de afgelopen paar dagen.

Meneertje smeert zijn eigen broodjes en vind het zelf erg leuk om te doen. Hij wordt al zo groot!

Echt wat een onwijs leuk kleurtje nagellak van de Action! En zo goedkoop. De lakken waren echt iets van onder de €0,50.

Mijn weekend is weer heel anders gegaan dan gepland. Mijn moeder belde dat ze naar Groningen kwamen voor de Ikea en vroeg of we ook mee gingen. Dus Noah en ik zijn richting mijn ouders gegaan en hebben er een gezellige avond van gemaakt. Daarna hebben we ook maar besloten dat Noah en ik bij mijn ouders gingen slapen. Gezellig en Spontaan.

 Ze hadden in de Ikea met Plundra een paar speciale dingen. Zo hadden ze dat je een handdoek kon laten bedrukken. Nou dat wilde ik wel graag en hoe mooi lijken deze gouden letters op deze zwarte handdoek!

Mijn moeder en ik gisteren in de Ikea tijdens het wachten op de handdoeken.

Q: Hoe was jou week?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.